Referenties Zakelijke VoIP Telefonie

 

Gemeente Brunssum

Logo Gemeente Brunssum VoIP Referentie

"De gemeente Brunssum is onlangs overgeschakeld van bellen over ISDN naar bellen over VOIP. De fa. Redworks heeft ons daarbij ondersteund.

Zij hebben ons een Patton Smartnode 4971/4E48VR/EUI verkocht, waarvan de aanschafprijs niet bepaald goedkoop is, maar doordat de bestaande ISDN-lijnen niet meer nodig zijn en hiervoor geen abonnementskosten meer betaald dienen te worden, heeft de gedane investering zich in een aantal maanden terugbetaald. Vervolgens levert dit jaarlijks een aanzienlijke besparing op.

Onze gebruikers hebben niets gemerkt van de overgang, mede doordat tijdens de implementatie van de Patton de fa. Redworks er geen enkel probleem van heeft gemaakt haar werkzaamheden buiten kantoortijden uit te voeren. Enkele kleine problemen (met onze eigen centrale), die zich uiteindelijk toch voorgedaan hebben, werden door de fa. Redworks zeer snel opgelost. Het is prettig samenwerken met Redworks, men reageert heel alert op storingen en verzoeken en zij schromen niet om externe partijen in te schakelen, als zij zelf niet aan een bepaald verzoek kunnen beantwoorden. Kortom de samenwerking met de fa. Redworks is voor iedereen een aanrader."

 

- Hub Stoffels, Afdelingshoofd Facilitaire Ondersteuning Gemeente Brunssum

 


ADI Global Distribution

Logo ADI Global Distribution VoIP Referentie

 

"De overstap naar Redworks is zonder problemen verlopen. De kosten zijn met minimaal 50% gedaald tov onze vorige 088 nummer provider. Wijzigingen achteraf worden snel doorgevoerd en indien er problemen zijn worden deze snel verholpen."

 

- Johan Louwerman, ADI Global Distribution

 

 


Banenrijk Limburg

Logo Banenrijk Limburg VoIP Referentie

"Ik ben erg tevreden over jullie dienstverlening. We hebben een aanzienlijke kosten reductie gerealiseerd. In eerste instantie waren wij sceptisch en dachten dat de kwaliteit van de verbinding tegen zou vallen. Maar de overgang is door niemand opgevallen. De kwaliteit van de lijnen is gewoon goed. De kopeling van het Voip netwerk met onze oude centrale is een kosten efficiente oplossing. Een keer investeren in een ISDN-converter en een vast abonnementstarief van €3,- per maand voor een onbeperkt aantal uitgaande verbindingen. Ook de geintegreerde voicemail met een koppeling met email werkt super! Ik kan met een gerust hart de overstap naar voip aanraden. "

 

- Pim van Meeuwen, directeur Banenrijk Limburg

 

 


2-sterren restaurant Beluga Maastricht

Logo Restaurant Beluga VoIP Referentie

 

 

"Service gericht, gaan geen probleem uit de weg, gaan tot het uiterste en niet onbelangrijk: een blijvende lage telefoonrekening!"

 

- Hans van Wolde, eigenaar Restaurant Beluga Maastricht (2* Michelin)

 

  


Vind hier overheidsreferenties!
Direct contact

Bel ons voor een gratis consult:

088-2220444


Zakelijk VoIP bellen

download onze brochure!

Volg ons op...