Gigaset N510 IP PRO DECT

Gigaset N510 IP PRO DECT VoIP Telefoon

DECT IP-basisstation voor vele Gigaset-handsets en 4 parallelle gesprekken in uitstekende geluidskwaliteit, compatibel met een groot aantal VoIP-providers en telefooncentrales.

(Geschikte handsets zijn: R410H Pro, S510H Pro, SL610H Pro, C610H, E49H, S800H en de SL400H)

 

 

Parallelle gesprekken en meerdere lijnen

Het N510 IP PRO DECT IP-basisstation biedt geavanceerde mobiele communicatie voor maximaal 6 gebruikers. Op het DECT IP-basisstation kunnen tot 6 handsets worden aangemeld. Hierbij heeft u de keuze uit een groot aanbod van compatibele Gigaset-handsets. Het DECT IP-basisstation ondersteunt tot 6 verschillende VoIP-accounts en telefoonnummers, en is dus de ideale oplossing voor meerdere gebruikers of verschillende lijnen. Er kunnen tot 4 gesprekken parallel worden gevoerd.

 

Verhoog uw productiviteit

Het online-telefoonboek maakt het opzoeken van personen en zakelijke contacten in online-telefoonboeken van diverse providers heel eenvoudig. In combinatie met de telefooncentrales Gigaset T300/T500 PBX heeft de gebruiker bovendien via de handset toegang tot het bedrijfstelefoonboek. Zodra voor het account van de gebruiker een nieuw e-mailbericht binnenkomt, stuurt de e-mailviewer automatisch een bericht, inclusief de afzender, tijd/datum, onderwerp en tekst.

 

Eenvoudige configuratie

Bij gebruik met de Gigaset T300/T500-telefooncentrales biedt het DECT IP-basisstation het voordeel van 'zero-touch'-installatie. In combinatie met andere telefooncentrales en providers wordt de installatie ondersteund door MAC-gebaseerde autoprovisioning of configuratiecodes.

 

 

Geschikt voor uiteenlopende systemen/omgevingen

Het DECT IP-basisstation is compatibel met meer dan 230 wereldwijd gevestigde VoIP-providers en een groot aantal telefooncentrales.

 

 

Meegroeien met uw wensen

Als u een groter gebied wilt bestrijken, kunt u tot 4 N510-basisstations toevoegen; binnen dit nieuwe bereik is roaming mogelijk. Het bereik kan ook worden vergroot door gebruik te maken van DECT-repeaters. Dankzij al deze flexibele functies kan de Gigaset N510 IP PRO precies aan uw eisen en wensen worden aangepast.

 

ECO DECT: Pure energiebesparing zonder DECT-signaal4

De zuinige netadapter van de Gigaset N510 IP PRO verbruikt minder elektriciteit 2, wat goed is voor het milieu én uw portemonnee. Net als alle andere Gigaset-basisstations vermindert dit toestel variabel het DECT-signaal tussen handset en basisstation naarmate het toestel zich dichter bij het basisstation bevindt. Daarnaast kunt u het DECT-signaal van de Gigaset N510A IP met 80%5 verminderen door eenvoudig de ECO-modus op de aangemelde handset in te schakelen. En als u de functie ECO Mode Plus4 van de aangemelde handset inschakelt, wordt het DECT-signaal uitgeschakeld als het basisstation op standby staat.
Ontdek dit veelzijdige DECT IP-basisstation voor kleine ondernemingen met zijn groot aantal telefoonfuncties voor een hogere productiviteit: de Gigaset N510 IP PRO. 
€99,00
 
  Gigaset Datasheet
  Gigaset Firmware
Soortgelijke producten
Viewing 1 to 2 (2 Total)

€145,00
 
€119,00