Grandstream GXP 2170 VoIP telefoon · Redworks

Grandstream GXP 2170

 

 

 

De GXP2170 is een moderne VoIP telefoon met een mooi design en verbeterde functionaliteiten. Deze telefoon is ideaal voor medewerkers die veel oproepen binnenkrijgen of moeten verwerken. De GXP2170 beschikt over 12 lijnweergaven en is te benaderen tot maximaal 6 SIP accounts. Deze nieuwe Grandstream telefoon wordt geleverd met een 4,3 inch LCD kleurenscherm en laat u een helder geluid horen door middel van FULL HD audio. U kunt verder tot 5 personen toevoegen in een vergadergesprek (conferencing).

 

Hiermee wordt u baan werkelijk een stuk fijner en vooral productiever:

De GXP2170 heeft een verbeterde ingebouwde software, waardoor de telefoon sneller verbinding maakt met het internet en andere apparaten. Deze zakelijke telefoon wordt standaard geleverd met PoE, waardoor het installeren van de telefoon heel makkelijk is. Hij bevat een Bluetooth poort voor de synchronisatie van headsets en mobiele apparaten en om data te ontvangen.

 

De GXP2170 kan verbinding maken met 4 GXP2200 EXT modules met LCD scherm om over de mogelijkheid te beschikken tot 160 BLF contacten. U kunt dan de presence (beschikbaarheid) van al uw collega's zien in de organisatie om vervolgens makkelijk en snel door te verbinden. U kunt ook proactief het gesprek van uw collega oppakken als deze niet antwoordt.

 

Uiteraard wordt de GXP2170, zoals alle andere Grandstream toestellen, geleverd met de meest recente beveiligingssoftware (SRTP en TLS). De GXP2170 beschikt verder over auto provisioning, waardoor het makkelijker en sneller wordt om de telefoon te voorzien van maatwerk configuratie. Hierdoor is de Grandstream GXP2170 uiterst geschikt voor grootschalige implementatie opdrachten, waarbij een snelle oplevering verwacht wordt.

 

Overige Functies

De GXP2170 wordt geleverd met een divers aantal functies:

  • 12 lijnen, 6 SIP accounts, 5 softkeys en 5-weg spraak conferencing
  • 48 on-screen digitaal toetsen aanpasbare BLF / speed-dial
  • 4,3 inch (480x272) kleuren-lcd-
  • Dual Gigabit-poorten, geïntegreerde PoE
  • Geïntegreerde Bluetooth
  • Ondersteunt maximaal vier GXP2200EXT Modules voor BLF / speed-dial toegang tot maximaal 160 contacten

 

Bekijk hier de volledige Productsheet GXP 2170.pdf

 
€119,00