Grandstream GXV-3240 IP Video Telephony

De GXV3240 Video IP Phone voor Android ™ combineert een 6-lijns IP video telefoon met een multi-platform video-conferencing-oplossing en een Android-smartphone met een alles-in-één communicatie-oplossing.

Deze video IP-telefoon draait het Android-besturingssysteem en biedt daarom volledige toegang tot de vele Android-apps in de Google Play Store ™, waaronder zakelijke app's. De telefoon beschikt over geïntegreerde Bluetooth, Gigabit-poorten, een ingebouwde web browser, geïntegreerde WiFi, een 4,3 inch touch screen, HD audio en PoE. Door het combineren van de kracht van meerdere apparaten in één is de GXV3240 de ideale oplossing voor videoconferencing behoeften.

 

  • 4,3 inch (480 × 272) capacitieve (5 punten) touchscreen TFT LCD, megapixel CMOS-sensor camera met privacy sluiter.

  • 6 lijnen met maximaal 6 SIP accounts inclusief GRATIS IPVideoTalk account met video-mail, tot 6-weg audio conference en 3-weg videoconferentie, telefoonboek met maximaal 1000 contacten, belgeschiedenis met maximaal 1000 verslagen.

  • Integreer een Grandstream GXV-reeks IP video surveillance camera om live camera feeds te bekijken en om waarschuwingen / alarmen ontvangen van IP-camera's die op op hetzelfde netwerk zijn geïnstalleerd.

  • HD-wideband audio, full-duplex hands-free speakerphone met geavanceerde akoestische echo-onderdrukking.

  • Biedt een multi-platform video-conferencing-oplossing (Grandstream Gratis IPVideoTalk, Skype, Microsoft Lync, en nog veel meer)
 
€169,00
 
Viewing 1 to 2 (2 Total)

Grandstream GXV3275

 
 
€239,00
 

HT802 van Grandstream

 
 
€45,00