Grandstream GAC2500 IP Conferencing

 

 

De GAC2500 van Grandstream is een Android-gebaseerde zakelijke vergader (conference) telefoon. U kunt tot 6 gelijktijdige lijnen openzetten voor 6 SIP accounts. De GAC2500 biedt tevens de mogelijkheid en toegang tot Google Play Store, VoIP vergaderingen via uw SIP Service provider.

 

Verder kunt u gebruik maken van Bluetooth functionaliteit om audiogesprekken en overige data te koppelen aan uw mobiele apparaten. Het is tevens geschikt voor WIFI internet en draadloos bellen overal daar waar internet aanwezig is. 

 

Met het 4,3 inch Touch screen en ANDROID interface maakt het vergaderen heel eenvoudig en fijn. De GAC2500 wordt ondersteund door Daisy Chain applicatie die het mogelijk maakt om 2 GAC's met elkaar te verbinden. Hierdoor kunnen nog meer personen deelnemen aan de vergadering.

Uiteraard wordt de GAC2500 geleverd met een full High Definition audio module, diverse gigabit poorten, power-over-ethernet en een internetbrowser.

 

De GAC2500 is geschikt voor bedrijven bestaand uit verschillende locatie waardoor het moeilijk wordt om met elkaar aan tafel te zitten. De GAC2500 maakt het werkelijk een aangename ervaring om met uw collega's of werknemers te communiceren.

 

 
€399,00