China

 

Chinees nummer aanvragen

 

Een Chinees telefoonnummer aanvragen voor uw bedrijf kan lucratief zijn! China is namelijk een van de top 5 handelspartners van Nederlandse import en export bedrijven. Met een Chinees nummer kunt u uw positie en aanwezigheid in China versterken! 

 


Groei vraag naar Chinese nummers

 

De handel met China was in 2014 goed voor 4,4 miljard euro (9,3 miljard export, 4,9 miljard import) en 0,7 % van het BBP. De open handel met China levert tevens in Nederland circa 62.000 werplekken op. (bron CBS). Goederen die Nederlandse bedrijven exporteren zijn chemische producten, kunststof, papierafval en metaalafval. Daarnaast importeert Nederland voornamelijk machines, computers en onderdelen hiervan. 

 

 

Voordelen Chinees telefoonnummer

 

Ook in de toekomst blijft de handel met China blijft fors stijgen. Daarmee overstijgt de Chinese handel de positie van de VS in Europa. Wederzijds is er veel bilaterale belangstelling in internationale investeringen, onderwijs en technologie.

 

 Een Chinees nummer voor uw klantenservice of order processing kent vele voordelen:

 

  • versterking van internationale uitstraling
  • vergroting van uw aanwezigheid in handelsland
  • vergroting herkenbaarheid door chinees nummer
  • uw klanten kunnen u goedkoop telefonisch bereiken
  • lage kosten internationaal bellen

 

 

Wat kost een Chinees telefoonnummer?

 

De kosten van een Chinees nummer uit de regio Bejing kost € 35 per maand. De eenmalige activatiekosten bedragen 75 euro. Het Chinese telefoonnummer is te bereiken via nationale en internationale vaste en mobiele nummers. 

 

 

Levering en aanvraagprocedure

 

De levering van een Chinees nummer uit de regio Bejing bedraagt 1-2 weken. De aanvraagprocedure is minder moeilijk dan verwacht. Met een geldig paspoort en KVK uittreksel van uw bedrijf kan Redworks de aanvraag regelen. 

 

Indien u nog geen telefonieoplossing van Redworks heeft dan kan er een toeslag berekend worden. Neem hiervoor contact met via 088-2220444 of vul het offerteformulier in.

Wij zijn ook te bereiken via de chat, laat een bericht achter met uw contactgegevens. 

 

 

 

Offerte Chinees telefoonnummer


Buitenlandse Nummers

 

België   € 12,50   € 12,50
Duitsland   € 12,50   € 12,50
Frankrijk   € 12,50   € 12,50
Groot-Brittannië   € 12,50   € 12,50
Spanje   € 12,50   € 12,50
Italië   € 12,50   € 12,50