Luxemburgs Telefoonnummer

 

Zakelijk Luxemburgs Telefoonnummer


Luxemburg is, naast België een van de belangrijke handelspartners van Nederland. Heeft u een vestiging in Luxemburg? Of wilt bent u van plan om uit te breiden binnen een Luxemburgs district? Dan heeft u een Luxemburgs telefoonnummers nodig. Redworks levert enkel Luxemburgse nummers voor zakelijk gebruik.

De Luxemburgse telefoonnummers worden geleverd in geografische aard. Dit betekent dat u een lokaal telefoonnummers wordt geleverd.

 

 

Bereik Nummer in Luxemburg

 

De nummers in Luxemburg kunnen worden gebeld door nationale en internationale vaste en mobiele nummers.

Dit betekent dat u zowel in Luxemburg als in Nederland het Luxemburgse nummer in gebruik kunt nemen.
Ideaal dus, als u geen vestiging in Luxemburg heeft en alle oproepen in Nederland wilt aannemen. Daarnaast kan het Luxemburgse Nummers gebruik ook worden als Calling Card Service en Callback Service (bellen kost de klant niets)

 

 

Kosten telefoonnummer Luxemburg

 

De kosten van een telefoonnummer is Luxemburg bedragen € 12,50 per maand. En een eenmalige opstartkost va € 12,50. Heeft u al een Luxemburgs nummer en wilt u deze verhuizen? Informeer dan naar de verhuiskosten.

 

 

Aanvragen & Levering

 

De aanvraag van een Luxemburgs telefoonnummer bedraagt 1 week. Deze nummers zijn op verzoek aan te vragen. U kunt een nummer aanvragen via het contactformulier (rechts) of ga naar de offertepagina.

Heeft u vragen dan bel ons via 088-2220444 (lokaal tarief) voor meer informatie over onze dienstverlening. 

 

Offerte Luxemburgs Nummer