8 Jaar Redworks

Redworks wordt 8 Jaar met Feestelijke korting! 14-04-2015
14-04-2015

 

 

 

Ter gelegenheid van ons 8 jarig bestaan willen wij dit nieuwsartikel graag wijden aan de groei en ontwikkeling van Redworks.

 

 

Hoe begon het allemaal?

 

 

Het begon allemaal in Nuth (Limburg) in 2007, waar 2 eigenaren de gezamelijke ambitie hadden om hoogkwalitatieve en prijsvriendelijke telefonie oplossingen te leveren aan de zakelijke markt. 

 

Met de investering in een eigen telecom platform, de ontwikkeling van een veiligheidsplan en het behalen van alle overheidslicenties, kon Redworks zich in 2010 rekenen tot de officiele Telecom Operators van Nederland.

 

In deze periode stond Voice over IP telefonie nog in haar kinderschoenen. Maar met de juiste prijs/productmix en diepgaande kennis was er al binnen een jaar een behoorlijk klantenbestand opgebouwd.

 

 

Groei periode

 

 

Voor Redworks was 2012 het moment extra drive te tonen om uniek te zijn in de markt en op zoek te gaan naar nieuw business. Hierbij zijn een aantal methodes toegepast zoals cold-calling, direct mailing en andere promotie acties. Waarbij de een meer succesvol was dan de andere....

 

 

Redworks anno 2015

 

 

Inmiddels is Redworks geen kleintje meer.

 

Directeur Leslie Herps: " Wij kunnen ons binnenkort op basis van de aantal belminuten tot de grotere jongens rekenen binnen de telecom branche. Daarbij zijn wij ons ook qua diensten heel erg gaan focussen op wat klanten nodig hebben. Grote klanten, waaronder gemeenten, semi-overheid instellingen, internationale klanten maken onderdeel uit van het portfolio".

 

 

Hij legt verder uit: "Dit heb ik onder ook te danken aan de uitbreiding van ons eigen platform en uiteraard aan de nieuwe plaatvervangende CEO bij Redworks. 

 

Op wholesale niveau werden de afgelopen maanden al behoorlijke stappen gezet, zoals met omzetgroei als ook met de bouw van een uniek billingsysteem voor internationale klanten en bestemmingen.

 

Op termijn hoopt Redworks zich te rekenen tot een internationaal opererend bedrijf met vestigingen in landen waar meervoudige afzetmarkten kunnen worden aangeboord. 

 

"We hebben de juiste contacten gelegd voor een vruchtbare samenwerking met andere telecombedrijven en ondernemers, waardoor onze diensten overal te wereld kunnen worden aangeboden".

 

 

 

Sale Marathon- start 20 april 2015

 

 

Bedrijven, die willen overgaan op VoIP telefonie of willen overstappen van een andere provider, kunnen vanaf 20 april profiteren van hoge kortingen op onze diensten. De Sale Marathon duurt tot 20 Juli 2015.

 

    • Tot 20 juni is onder andere het merk  subnav_arrow.png Grandstream VoIP toestellen, dat tot de top 5 VoIP telefoon leverancier behoort, vertegenwoordigd met 50% korting op het gehele assortiment. I.c.m Hosted Telefonie/ vanaf 5 telefoons

 

    • Andere aanbiedingen zijn 25% korting op het onbeperkt internationaal bellen (73 landen) abonnement i.c.m  subnav_arrow.png Hosted VoIP.

 

 

    • Een Gratis 088 nummerblok van 100 nummers bij een Hosted VoIP oplossing en onbeperkt bellen vanaf 5 werkplekken!

 

Sale Marathon 2015
Meer info