Makkelijk Overstappen naar VoIP


Overstappen naar VoIP


De overstap naar VoIP, hoe werkt dit eigenlijk? Redworks regelt de overstap voor uw bedrijf snel en professioneel:

 

Allereerst stellen wij een maatwerk telefonieoplossing met u op, waarbij wij u adviseren in de mogelijkheden en kosten. Na goedkeuring van de offerte en bestelling regelen wij op tijd de verhuizing van uw nummers. Hierna dient de klant zelf een opzeggingsbrief te sturen naar de huidige provider met het verzoek op de nummer verhuizen en de opzegging goed te keuren.

 

Vervolgens wordt de bestelde apparatuur uit de offerte geconfigureerd en getest op onze locatie en daarna geleverd aan de klant. Wij zorgen voor een probleemloze oplevering van onze diensten. 

Overstap Plan: Opzeggen en Bestelling


Stap 1: Controleer uw huidige contractgegevens en kies de op te zeggen diensten
Stap 2: Retourneer het ingevulde bestelformulier van Redworks
Stap 3: U ontvangt een bevestiging van bestelling
Stap 4: Wij vragen op tijd de nummer portering voor u aan (technische opzegging)
Stap 5: U stuurt zelf ook een opzeggingsbrief naar uw huidige provider (persoonlijke opzegging)
Stap 6: Inventarisatie Belplan, online selfcare setup, configuratie toestellen en uitvoer test traject
Stap 7: Levering van apparatuur en telefonie, installatie op locatie
Stap 8: Nummer verhuizing


Gedurende de oplevertijd blijven wij met u in contact. 

 

 

VoIP testen, voordat u overstapt

 

Voordat u overstapt, kunt u gebruik maken van een gratis VoIP demo account. Met een VoIP demo (inclusief beltegoed) kunt u onze VoIP diensten tijdelijk testen op uw locatie. 

 

                                                                                              >> Vraag hier een VoIP demo aan!

 

 

VoIP telefoons programmeren

 

Uw nieuwe of bestaande VoIP telefoons worden op ons kantoor geprogrammeerd en getest op basis van uw voorgestelde telefoniewensen. Dit kan tevens op afstand via hulp op afstand en teamviewer. Hierna worden de VoIP telefoons kant-en- klaar naar uw adres gestuurd.

 

De meeste klanten plaatsen de telefoontoestellen (plug & play) bij ontvangst eenvoudigweg zelf. De VoIP toestellen kunt u naar eigen wens plaatsen op de desbetreffende werkplekken en insteken in de internetverbinding. De rest hebben wij voor u gedaan. (U kunt ook een volledige installatie op locatie aanvragen)

 

De VoIP centrale en VoIP telefoons gaan naar wens eerst tijdelijk functioneren naast de bestaande telefonieomgeving. Overstappen gebeurt pas na uw goedkeuring. 

 

 

 

Technische tips en opmerkingen

 
Graag bieden wij u een aantal tips omtrent het plaatsen van uw toestellen:

  • Vaak zijn werkplekken al voorzien van een Power over Ethernet (PoE) Switch, waarmee u met slechts 1 kabel de VoIP telefoons van stroom én internet kunt voorzien. 
  • Is er geen PoE switch aanwezig? Geen nood! Gebruik de PoE- switch van het telefoontoestel. Gebruik de UTP kabel (standaard telefoonkabel voor computernetwerken) van uw computer en lus deze eenvoudig door.
  • Lukt het niet? Het kan zijn dat uw firewall instelling de toevoeging van de VoIP telefoon blokkeert.
    Schroom dan niet om contact op te nemen met de Helpdesk 088-2220444 voor hulp.

 

 

Helpdesk Service van Redworks

 

De nazorg valt onder de taken van onze zakelijke helpdesk die u kunt bereiken van maandag t/m vrijdag 9.00 uur tot 17.00. De calamiteitenlijn bij storingen is 24/7 bereikbaar onder het nummer 088-2220444.

 

U kunt beroep doen op de helpdesk specialisten bij de overstap, indien u onverhoopt onderbrekingen waarneemt of voor het *wijzigen van telefoniefuncties (*let op hier kunnen kosten aan gebonden zijn).  Uw VoIP centrale wordt 24/7 real time gemonitord, waardoor onderbrekingen tot in detail geanalyseerd en gedetecteerd kunnen worden. 

 

 

24/7 VoIP Service Level agreement SLA (PDF)

 

Met onze voordelige Service Level agreements (PDF) heeft u 24/7, na openingstijden, ook tijdens weekend en feestdagen een specialist ter beschikking voor niet-urgente verzoeken. Doordat wij onze service level contracten afstemmen op een brede doelgroep kunnen ook kleinere bedrijven profiteren van een voordelig 24/7 VoIP Service Level agreement SLA (PDF).

 Chat met ons
gratis zakelijke telecom advies van een van onze medewerkers

 

 

Overstapservice

 

Vragen over onze Overstapservice?

-overstappen naar Redworks-

 

Vul het vragenformulier in

 


Volg ons op...

 

 

Overstappen Informatie