Darkmode moon Icon
Darkmode sun Icon

Waarom kiezen voor een 085-nummer?

085 is een regio vrij nummer. Dit in tegenstelling tot een geografisch nummer zoals bijvoorbeeld 020 voor Amsterdam, 010 voor Rotterdam, 030 voor Utrecht, etc. U mag een 020 nummer enkel in het 020-net gebied gebruiken. Gaat u verhuizen buiten uw huidige net gebied? Dan moet u wettelijk gezien een nieuw nummer aanvragen.

Mogelijkheden bij Redworks

Bent u een landelijk opererende organisatie, en wenst u een landelijke uitstraling? Wees niet langer regio
gebonden en kies voor een 085 nummer!

U kunt ook overstappen met behoud van uw huidige nummer. Dit noemen wij een nummerportering.

Een 085-nummer kunt u per stuk of per blok van 10 of 100 afnemen. Deze kunnen wij direct uit voorraad leveren. Dit in tegenstelling tot een 088-nummerblok, welke u per (minimaal) 100 bij ACM dient te bestellen.

Redworks SIP Trunk

085-nummer met het ZZP pakket

Combineer uw 085-nummer met de zakelijke telefonie oplossingen van Redworks. Wenst u een compleet geoutsourcete telefonie oplossing in de cloud? Kies dan voor Hosted VoIP voor zzp’ers. U krijgt tijdelijk 1 nummer gratis!

085-nummer met Hosted PBX

Combineer uw 085-nummer of 085-nummers met de zakelijke telefonie oplossingen van Redworks. Wenst u een compleet geoutsourcete telefonie oplossing in de cloud? Kies dan voor Hosted VoIP.

085-nummer met SIP Trunk

Combineer uw 085-nummer of 085-nummers met de zakelijke telefonie oplossingen van Redworks. Heeft u uw eigen telefooncentrale en wilt u die blijven gebruiken? Kies dan voor SIP Trunking van Redworks.

0800 nummer aanvragen 3cx Telefonie

Diensten

Offerte aanvragen

Wilt u direct een offerte aanvragen voor het aanschaffen van 1 of meerdere 085-nummers? Vul dan onderstaand formulier in. Wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.

    Velden met een * zijn verplicht