Darkmode moon Icon
Darkmode sun Icon

Wanneer een 088 nummer / bedrijfsnummer?

Wilt u alle vestigingen van uw organisatie bereikbaar maken met één en hetzelfde kengetal? Vraag dan een 088-bedrijfsnummerblok aan.

Uw organisatie moet een eigen inschrijving bij een Nederlandse Kamer van Koophandel (KvK) hebben. U mag geen 088-blok aanvragen voor een organisatie met een andere KvK-inschrijving.

U dient deze dienst te combineren met de Hosted PBX VoIP Centrale of SIP Trunk dienst.

Waarom een 088-bedrijfsnummer?

Een 088-bedrijfsnummerblok is een blok van minimaal 100 telefoonnummers. Daarmee kunt u alle vaste en mobiele telefoonnummers binnen uw organisatie laten beginnen met hetzelfde kengetal. Bellers hoeven geen verschillende netnummers meer te gebruiken (zoals 010- voor Rotterdam of 06 voor mobiel).

Redworks Beveiligd thuiswerken

Een 088-nummer kiezen

U kunt een voorkeur opgeven. Kijk eerst of het nummerblok nog beschikbaar is. Er is geen garantie dat u het nummerblok van uw voorkeur kunt krijgen. Wacht daarom onze beslissing af, voordat u uw bedrijfsnummer bekendmaakt.

Redworks 088-nummer

Wat kost een 088-nummerblok?

Voor de registratie / beschikking voor dit nummerblok betaalt u aan de ACM. De prijzen vindt u terug op ACM.nl.

Voorts betaalt u aan uw telefonie provider een maandelijks bedrag voor de dienstverlening.

Van de ACM krijgt u dus enkel een beschikking tot gebruik van een specifiek nummerblok, de telecom provider zorgt dat de nummers het ook daadwerkelijk doen (de dienst).

Waarmee moet u rekening houden bij de aanvraag van een 088-bedrijfsnummerblok?

Bij de aanvraag van een 088-blok van meer dan 100 nummers hebben wij een volledig overzicht van uw medewerkers nodig.

Daarnaast is het goed om te weten, dat de ACM sommige 088-blokken alleen per 10.000 nummers uitgeeft. Op deze manier kunnen grote organisaties opeenvolgende nummers blijven krijgen. Bekijk hier een lijst van blokken die door de ACM zijn gereserveerd.

Waarmee moet u rekening houden bij de toekenning van een 088-bedrijfsnummerblok?

U vraagt eerst een 088-nummerblok aan bij de ACM. Vervolgens moet u zelf de nummers uit uw blok laten aansluiten bij een telecomaanbieder. Het is noodzakelijk dat u het 088-blok binnen 9 maanden in gebruik neemt. Anders trekt de ACM het blok in, zodat deze weer beschikbaar komt. Let wel, u mag het 088-blok enkel met uw eigen organisatie gebruiken. Het is niet toegestaan om deze over te geven aan een ander bedrijf. Dit mag ook niet als het gaat om een bedrijf binnen dezelfde holding. Dit wordt gecontroleerd door de ACM. Zij kunnen op basis hiervan de nummerblokken intrekken.

Redworks Hackers hacken VoIP telefonie

Diensten

Offerte aanvragen

Wilt u een offerte aanvragen voor een 088-nummerblok via Redworks? Vul dan onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.

    Velden met een * zijn verplicht