Darkmode moon Icon
Darkmode sun Icon

3CX telefonie bij Redworks

Wist u dat Redworks partner is van 3CX telefonie? Deze cloud oplossing wordt op dit moment door meer dan 30.000 bedrijven wereldwijd gebruikt en wordt geroemd om zijn handige en innovatieve toepassingen. Door middel van de 3CX is de installatie, het beheer en het onderhoud van uw telefoonsysteem zó eenvoudig, dat u het gewoon zelf kunt doen! Naast de verschillende toepassingen staat deze optie bekend om haar complete telefoniesoftware met talloze functies voor Unified Communications (bellen via een pc), VoIP-telefonie en videogesprekken. Dankzij de hoge schaalbaarheid en gebruiksvriendelijkheid is 3CX de ideale VoIP-telefonieoplossing voor diverse bedrijfsomgevingen. De software wordt breed toegepast door het MKB, flexwerkers, callcenters en enterprise bedrijven. Bent u benieuwd wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan een kijkje tussen al onze pakketten.

3CX telefonie in het kort

We voorzien u van veel informatie, maar om dit toch overzichtelijk te houden, hebben we een opsomming gemaakt van wat 3CX telefonie inhoudt:

  • Softwarematige IP-telefooncentrale – Telefooncentrale volledig ingericht op uw bedrijf;
  • Eenvoudig in beheer – U heeft toegang tot uw eigen Redworks omgeving, die wij op technisch vlak volledig up-to-date houden;
  • Schaalbare oplossing – U kunt eenvoudig uitbreiden met het aantal toestellen, telefoonnummers en aansluitingen;
  • Kostenbesparend – U betaalt één vast bedrag per maand;
  • Zowel lokaal als in de claud – Hier leest u hieronder meer over;
  • Unified Communications functies – Communicatie via video, VoIP en via de PC mogelijk;
  • Inclusief VoIP-client voor iOS en Android – Op deze manier kunt u eenvoudig via VoIP telefonie bellen.
Redworks Redworks Gooit De Reddingsboei Voor Voice Over Ip Bellen

Installatie lokaal of in de cloud? Kiest u maar!

Wat een ander voordeel van 3CX telefonie is, is dat u zelf kunt bepalen waar u de telefooncentrale installeert. Als uw voorkeur uitgaat naar een lokale installatie, dan kunt u de software laten draaien op een bestaande server. Kiest u voor werken via de Cloud? Dan moet u 3CX zelf hosten bij de gewenste Cloudprovider. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om dit uit te laten voeren door een hostingpartner. Zoals we al gezegd hebben, kenmerkt 3CX zich door de makkelijke installatie. Hierdoor is het systeem binnen slechts 10 minuten al klaar voor gebruik! Waar u de software ook installeert, u zult te allen tijde de volledige controle over de centrale behouden. Met een overzichtelijke beheerconsole beheert u alle aangesloten IP-telefoons en kunt u eenvoudig verschillende updates installeren.

Redworks Partnerprogramma Redworks

Meer dan alleen 3CX telefonie bij Redworks

U kunt niet alleen bij ons terecht als het gaat om 3CX telefonie, maar onze specialisten stropen hun mouwen graag op om de perfecte oplossing voor uw telefoonprovider te vinden. Als u op zoek bent naar hosted VoIP, SIP trunk of andere oplossingen voor uw mobiel, telefoonnummers of het internet, dan bent u bij Redworks aan het juiste adres. Heeft u vragen over een van onze diensten? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan u graag te woord!

Offerte aanvragen

Direct een offerte aanvragen voor 3CX VoIP telefonie? Geen probleem! Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

    Velden met een * zijn verplicht