Redworks netwerk: PortaOne Carrier-Grade ITSP Class 4+5

PortaOne

Redworks netwerk op basis van PortaOne

Redundant Zakelijk VoIP Netwerk van Redworks

Redworks heeft onlangs haar nieuwe PortaOne Class 4+5 Carrier-grade ITSP Platform in gebruik genomen (“Redworks Netwerk”).

Redworks heeft gekozen voor het PortaOne platform.

Dit platform is middels diverse virtualisatie en replicatietechnieken meervoudig redundant uitgevoerd. Zo zijn onze network circuits meervoudig redundant uitgevoerd alsmede voorzien van gesloten circuits om misbruik te voorkomen. Alle powerfeeds zijn redundant uitgevoerd, alsmede de apparatuur die wij hiervoor gebruiken. Het platform ansich wordt bewaakt door High-Availability modules en Dynamic Resource Management-modules, om zo optimale en stabiele performance te garanderen.

Redworks werkt enkel samen met meerdere grote internationale carriers met een hoge ASR (Average Success Rate) en termineert gesprekken enkel via premium routes: Zo bent u verzekerd van een superieure gesprekskwaliteit, altijd en overal!

Samenwerking met PortaOne

PortaOne announced today that Redworks, a Netherland-based diversified provider of telephony, Internet and data services, has selected PortaSwitch as its core telecommunications services and subscriber management platform. PortaSwitch will drive not only Redworks’ integrated VoIP and hosted IP PBX services for small-to-medium businesses (SMBs) and larger enterprises, but also its IP payment solutions for retail businesses.
Redworks chose PortaSwitch based on its experiences with the system through a third-party telecom systems infrastructure provider.
PortaSwitch will enable Redworks to remain very competitive in a rapidly changing Dutch telecommunications marketplace. As business customers in the Netherlands continue to seek lower cost alternatives to expensive fixed telephony systems, Redworks will be able to rely on PortaSwitch to deliver exceptional reliability and quality of service within the VoIP environment.” – Roman Khalenkov, sales and marketing director for PortaOne

Redworks is een geregistreerde telecomaanbieder

email redworks logo
Vond u dit bericht interessant?