Alternatief KPN Belvrij – Zakelijk Onbeperkt Bellen

KPN logo (Copyright KPN B.V.)
Gebruik logo conform voorwaarden KPN B.V.

KPN BelVrij zakelijk

Onbeperkt Bellen via Belvrij zakelijk van KPN roept vraagtekens en verwarring op bij vele zakelijke gebruikers. Zakelijke klanten die vorig jaar hun vaste telefonie (on) vrijwillig hebben laten wijzigen naar Belvrij Zakelijk van KPN ontvingen deze maand opnieuw een brief over Belvrij zakelijk. Hierin staat dat bedrijven die de fair use policy van Belvrij zakelijk overschrijden hun belgedrag moeten aanpassen Deze zakelijk klanten zouden 200% of meer gesprekskosten gedurende 3 maanden verbruiken. De brief over Belvrij zakelijk is bedoeld alseen aankondiging en waarschuwing over het huidige belverbruik en de eventuele gevolgen daarvan.
Klanten zijn zich van geen kwaad bewust bij navraag bij KPN bij deze onpersoonlijke brief Belvrij Zakelijk over zogenaamd “misbruik” over onbeperkt bellen. De meeste zakelijke klanten voelen zich niet gehoord en begrepen door KPN bij navraag over hun belgedrag. Tenslotte is men na diverse telefoontjes niet wijzer over de overschrijding.
Tenslotte is het vrij moeilijk voor een klant om zelf na te gaan wat het verbruik is, dit is pas achteraf te bezien op de factuurspecificatie als “misbruik” al is gebeurd.
Zakelijke gebruikers zouden dus alle gespreksduren bij elkaar op moeten tellen en de belkosten moeten uitrekenen om misbruik van Belvrij Zakelijk te voorkomen??

Alternatief KPN BelVrij zakelijk

Op onbeperkt bellen geldt altijd een fair use policy en minimum afname. Dit is een maximum aantal belminuten per maand. Bij Redworks betreft de fair use policy op onbeperkt bellen naar alle vaste en mobiele nummers voor +€ 7 per maand en 500 min per maand met een minimum van 5 medewerkers. Bel-statistieken worden zichtbaar gemaakt in de Self care, waarop de klant kan inloggen overal daar waar internet is.

Vond u dit bericht interessant?