FritzBOX en SIP Trunking: VoIP bellen via de FritzBOX

FRITZ!Box 7560

Fritzbox en SIP trunk

ZZP‘ers, klein zakelijke bedrijven en bedrijven met meerdere filialen kunnen profiteren met Fritzbox en SIP Trunk tussen 60-80% goedkoper bellen naar bestemmingen in Nederland en Internationaal.

De Fritzbox in combinatie met SIP Trunk wordt aangeboden via SIP VoIP Redworks.
Bedrijven in Nederland die ooit bij KPN of elders een ISDN bel abonnement hebben afgesloten kunnen behoud van hun huidige nummers overstappen en fors besparen met VoIP. Prijzige ISDN bel abonnementen worden met Fritzbox en SIP Trunk ( VoIP ) namelijk overbodig.

Fritzbox en VoIP voor ZZPers

Voor ZZPers hebben wij het ZZP VoIP pakket. Dit pakket is ook ideaal voor een Fritzbox. 2 lijnen, 1 nummer (optioneel: meer nummers) en onbeperkt bellen, voor een vast bedrag per mand!

Fritzbox en VoIP voor MKB

Ten eerste levert de combinatie tussen Fritzbox en SIP Trunk (VoIP) bellen een forse besparing op. De software upgrade van Fritz!OS maakt het mogelijk om met de Fritzbox via SIP Trunk VoIP meerdere nummers en lijnen in te stellen. Daarnaast kunnen de VoIP lijnen (extensies) van de Fritzbox naar de werkplek/ telefoontoestel en nummer toegekend worden. DDI-offset en de lengte van het nummer (verkorte intern nummers) zijn eveneens makkelijk te beheren. Hetzelfde geldt voor Fax instellingen: faxen via VoIP.
De combinatie van Fritzbox en SIP Trunk is zeker een aanrader. Als gevolg van de tariefverhoging voor ISDN lijnen mei 2014 kunnen bedrijven kiezen om toch hun vaste nummers en lijnen voor een zeer schappelijk bedrag per maand behouden.
SIP Trunking biedt tenminste 1 lijn of meer, afhankelijk van hoe de Fritzbox en lijnen moeten worden ingezet. Daarnaast verzorgt Redworks als geregistreerd lid van de Vereniging COIN de nummerportering en handhaving van de bestaande nummervermelding (gidsvermelding).
Ethernet kabel
Guy behind desk with phone

Internet en Bellen met Fritzbox en SIP Trunk

  • ZZP, Kleinzakelijk of filialen
  • Veilig en supersnel internetten via Private Peer DSL verbindingen (beter bestand tegen storingen dan internet elders)
  • Bellen en gebeld worden via 2 of meer lijnen
  • VoIP faxen geschikt
  • Nummerbehoud / nummerportering mogelijk
Vond u dit bericht interessant?