Zakelijke mobiele abonnementen vergelijken (aug-2014)

Guy on mobile phone

Mobiel abonnement vergelijken

Bent u op zoek naar een geschikt mobiel abonnement? En wilt u graag vergelijken welke mobiele aanbieder u de beste oplossingen tegen de beste prijs kan bieden.
Dan bent u hier op het juiste adres om uw mobiele abonnement te vergelijken.

Mobiele aanbieders vergelijken

Mobiele aanbieders vergelijken is niet makkelijk. De afgelopen jaren bieden steeds meer telecom bedrijven innovatieve mobiele abonnementen aan waarmee u op bereikbaarheid vooruit gaat. Mobiele aanbieders richten zich meer en meer op de mobiele abonnementen markt met vast mobiel oplossingen. Vast mobiel oplossingen zijn geschikt als mobiel abonnement en ook de vaste telefonie wordt hierin geïntegreerd.

SIM only vergelijk

SIM only abonnementen zijn het makkelijkst te vergelijken gezien u geen keuze hoeft te maken welke toestellen u afneemt bij uw mobiele aanbieder. Hier kan men snel een keuze maken in het aantal belminuten als belbundel, data verbruik, beltarieven buiten bundel en eventuele kosten bij het aansluiten. Daarnaast kunt u vergelijken welke SIM only aanbieding de kortste contractduur vereist. Hoe korter de contractduur van uw SIM only abonnementen des te duurder het abonnement.

Mobiele abonnementen vergelijken

Afhankelijk van uw eisen en wensen en de aard van uw organisatie kunt u kiezen om mobiele abonnementen te laten vergelijken met bijvoorbeeld een telecom adviseur.
Daarnaast kunt u natuurlijk ook zelf mobiele abonnementen gaan vergelijken om zo kennis over de afgenomen diensten te vergaren.

Innovatieve mobiele oplossingen voor bedrijven

Redworks speelt een sterke rol in innovatieve mobiele oplossingen die bedrijven verder helpen in de optimaliseren van de bedrijvigheid; een verhoging van de mobiele telefonie bereikbaarheid, gemakt en kostenbesparingen.

Voordelen Vast mobiel integratie

De voordelen van vast mobiel integratie zijn immens. Via een SIM only abonnement en SIM card kunt een telefooncentrale op afstand (hosted VoIP), nummers, lijnen, koppelen op uw mobiele abonnement. Handmatig doorschakelen wordt verleden tijd met vast mobiel integratie. Daarnaast vervallen alle kosten voor het doorschakelen van vaste telefonie naar mobiel.
  • Koppeling met servicenummers mogelijk
  • Privé en zakelijk schakeling op uw mobiele telefoon
  • Telefooncentrale op uw SIM only: gratis doorschakelen, in de wach zettent, conference calling, wachtmuziek, wisselgesprek en nog meer.
  • Kostenbesparingen
  • beheer en onderhoud van uw telefooncentrale op afstand
  • makkelijk uitbreidbaar
  • lage gesprekskosten mobiel bellen
  • lage vaste kosten mobiele abonnementen
  • Selfcare en rapportages over verbruik, wijzigingen, beheer en tools.
Partner in Suit
Vond u dit bericht interessant?