VoIP voor Best, Groningen, Amsterdam, Dordrecht, Eindhoven, Rotterdam, Oss

Rotterdam

Landelijke VoIP aanbieder

Telecom provider Redworks is een landelijke VoIP aanbieder in Best, Groningen, Amsterdam, Rotterdam, Dordrecht, Eindhoven, Oss en overige steden in Nederland.

Als zelfstandige Nederlandse Telecomoperator levert Redworks high availability oplossingen voor overheidsorganisaties en ondernemingen vanaf 5-10 tot grootzakelijke telefoniegebruikers in heel Nederland.
Vertrouwde regionale telefonie bedrijven in uw stad:
Een aantal van onze sterktepunten van onze VoIP diensten:
  1. Excellente prijs, kwaliteit en product mix:Op basis van verkoop management altijd de scherpste prijsstelling voor onze klanten.
  2. Telecomoperator status, branche licenties en lid overige brancheorganisaties
  3. Focus en expertise in calamiteitentelefonie en high-availability
  4. Zakelijke Helpdesk en hoog gebruikersgemak
  5. State-of-the-art telefoniediensten; zoals vast-mobiel integratie

VoIP oplossingen

De prijs,- kwaliteit verhouding is op basis van ons marktonderzoek onderscheidend van alle andere telecomoperators in Nederland.
Vanaf slechts € 3 per telefoniegebruiker levert Redworks al een All-in-One Online telefooncentrale (Hosted VoIP). Hierbij zijn inbegrepen alle moderne telefoniefuncties en tevens een onbeperkt aantal gesprekslijnen.
Eenmalige investering zijn o.a. VoIP telefoontoestellen en evt. overige randapparatuur, zoals een modem / router.

SIP trunk: Internet bellen met uw eigen telefooncentrale

Redworks de mogelijkheid tot internetbellen met SIP trunking t.b.v. instanties die kiezen om te blijven investeren in hun bestaande eigen fysieke telefooncentrale.
Middels slechts 1 SIP trunk verbinding van € 3 per vestiging wordt de telefooncentrale van ISDN omgezet in SIP protocol (internetcode) en zo verbonden op het IP platform van Redworks. Voordelen voor klanten zijn met internet bellen dat de dure ISDN abonnementen volledig overbodig worden en profiteert tevens van tenminste 50% kostenreductie op de gesprekskosten.
Als de telefooncentrale een ingeschakelde IP Interface heeft is de investering in een converter niet noodzakelijk. Ook de aanschaf van speciale VOIP telefoontoestellen is niet noodzakelijk.
Guy behind desk with phone
Vond u dit bericht interessant?