Redworks behaalt Mitel Certificering voor MiTEL PBX MBG

MiTel
Redworks Logo Light Theme

MiTEL SIP Trunk

Gezien het toenemende aantal grootzakelijke klanten met een MITEL telefooncentrale, heeft Redworks haar SIP Trunk Service Platform laten certificeren door MITEL Canada. De SIP Trunk service van Redworks heeft het MITEL Certificaat “Compatible” ontvangen voor toepassing op de MITEL – MiVoice Business in R7.0 SP1!

Wie is MiTEL?

Het Canadese MITEL is de # 1 marktaandeel marktleider in Europa, het Midden-Oosten en Afrika met meer dan 60 miljoen gebruikers in meer dan 100 landen. Daarom werkt MITEL enkel samen met Providers die door MITEL gecertificeerde en goedgekeurde SIP Trunk services kunnen bieden. MITEL Enterprise oplossingen worden geleverd aan doelgroepen zoals:
  • Overheidsinstellingen zoals gemeenten, provinciehuizen, politie, veiligheidsregio’s etc.
  • Gezondheidszorg, Zorginstellingen
  • Zakelijke Dienstverlening
  • Onderwijs
  • Detailhandel

Waarom is de MITEL certificering belangrijk?

Als gecertificeerde SIP Trunk leverancier voor het leveren van telefoonverkeer via een Mitel centrale voldoet Redworks aan alle gestelde kwaliteit- en netwerknormen.
Dankzij de certificering kunnen klanten van Redworks met een MITEL bedrijfscentrale aanspraak maken op de garantie van MITEL op de support en werking van de aangeschafte MITEL producten.
Voorts blijkt de compatibiliteit tussen de MITEL PBX en de geteste SIP Trunk Service van Redworks als succesvol gebleken voor MITEL Enterprise oplossingen.

SIP trunk service van Redworks via PortaSwitch platform

Redworks levert haar SIP trunk telefonie dienst via een 5* PortaSwitch telecom platform met een class 4 + 5 gradatie.
Het telecom platform behaalt daarmee de hoogst haalbare betrouwbaarheidsniveaus die een provider kan leveren. Mede daardoor richt Redworks zich dan ook enkel op zakelijke SIP trunk gebruikers en niet op particulieren.
Het kosten-effectieve gebruik van SIP trunks zorgt ervoor dat bedrijven “ontzorgt” worden in ongelimiteerde telefonielijnen en een besparing op de telefoniekosten. Daarnaast levert Redworks haar SIP trunk diensten ook via gerenommeerde MITEL Partners of resellers aan de eindklant.

MiTEL SIP Trunk advies of offerte

Wilt u advies over SIP trunking en uw MITEL telefonie omgeving, neem contact op met Redworks via 088-2220444, of vraag een vrijblijvende offerte aan.
Vond u dit bericht interessant?