Telecom Carrier Event | GCCM Singapore 2015

GCCM Carrier Community

GCCM Carrier Event Singapore

Redworks neemt dit jaar voor de eerste keer deel aan het GCCM, een internationale organisatie die bestaat uit o.a. Telecom Carriers, Tier-1, Tier-2 en Tier-3 Operators, Data Centers en andere gerelateerde segmenten uit de hele wereld. Dit jaar nemen circa 500 carriers deel aan het event.

Global Partnerships

Redworks is continu op zoek naar de juiste contacten om nieuwe zakelijke relaties en afzetmarken in het buitenland te ontdekken.
GCCM Singapore, de internationale hub voor telecommunicatie industrie, kan nieuwe ingangen creeren om verder te groeien om diensten wereldwijd aan te bieden en in te kopen. “Wij gaan enkel voor het inkopen van hoogste kwaliteit, een hoge ASR (average succes ratio) van gespreksverbindingen zijn o.a. uitgangspunten in de inkoop en verkoop van belminuten over de hele wereld”: aldus Leslie Herps, directeur van Redworks.

“Onze zakelijke klanten bellen nu al voordeliger dan bij de grote partijen, maar is zitten wellicht nog mogelijkheden in het verschiet om het platform verder uit te breiden met nog meer kwaliteits-routes”. “Een ingang bij wholesale partijen is snel gemaakt. Het fijne van in en verkopen van routes is dat de traditionele telecom concurrent, nu geen concurrent meer is. Maar klant en tegelijktijd ook leverancier. Face-to-Face contact is belangrijk om een langdurige samenwerking aan te gaan met bedrijven die gevestigd zijn in verschillende landen zoals China en India.

Voordelen voor Nederlandse klanten

Klanten die in Nederland gevestigd zijn kunnen profiteren van steeds lagere beltarieven. Dankzij directe interconnects met verschillende Carriers in de wereld kunnen een groot aantal verschillende verbindingen en backups worden opgebouwd. Verder neemt het wholesale volume toe, waardoor goedkopere tarieven kunnen worden bedongen.
Vond u dit bericht interessant?