Nieuwjaarsgroet 2017 en uitbreiding VoIP netwerk in 2016

Partners having a beer
Redworks wenst al haar relaties een gelukkig en gezond 2017! Dit moment willen wij graag ook wijden aan een korte terugblik op 2016.

Wie is Redworks? De kernwaardes.

Kwaliteit, Ambitie en Doorontwikkeling zijn kernwaardes voor de Nederlandse Telecomoperator Redworks. Ook in 2016 werd hard gewerkt in het realiseren van deze kernwaardes in de werkwijze met relaties.

Wat hebben wij voor onze klanten in 2016 gerealiseerd?

 • Om de kwaliteit hoog te houden is het gehele platform uitgerust met nieuwe Juniper switches, firewalls, routers en andere apparatuur
 • 1 extra platform is aangeschaft om naast netwerk redundancy, ook GEO-redundancy (2 locaties) van de telefoniediensten te realiseren
 • 1 testomgeving is aangeschaft op het platform om doorontwikkeling (R&D) van de systemen te vergroten.
 • De capaciteit is vergroot om makkelijker grote volumes aan te kunnen en piekmomenten op te vangen
 • Voor de kerstvakantie hebben wij een grote update uitgevoerd om de stabiliteit en beveiliging van de platformen te blijven waarborgen. Wij danken onze klanten voor de medewerking!

Organisatorisch

Redworks blijft zich inzetten om ook bij te dragen aan duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen.
Onze klanten die telefoniediensten bij Redworks afnemen, mogen verwachten dat zij automatisch investeren in goede werkomstandigheden van personeel:
 • Wij bieden ons personeel een vast dienstverband. Dus geen flex,- oproep,- 0 uren contracten of tijdelijk werk. Daarom gaat ons personeel voor u tot het uiterste en probeert te voldoen aan uw verwachtingen als zakelijke klant en individu.
 • In 2016 hebben wij 3 nieuwe personeelsleden een vast dienstverband aangeboden.
 • Ook zetten wij ons in voor personeel met een buitenlandse achtergrond. U zult dus ook regelmatig personeel spreken mét en zonder Nederlandse voornaam.
 • In 2016 hebben wij 2 extra aandeelhouders mogen verwelkomen die gaan bijdragen aan de koers van Redworks.
email redworks logo
Fiber

Synergie met partners

“We willen verder ontwikkelen en dat doen met marktleiders in software & telecom”: zegt Leslie Herps, CEO bij de Nederlandse Telecomoperator Redworks. Soms doen wij dit ook met de concullega.

 • Redworks heeft zich zowel nationaal en internationaal (wholesale) op de kaart gezet
 • Ook in de retail werkt Redworks samen om grote projecten. In sommige gevallen werken wij voor en met de concurrent samen, omdat de klant altijd voorgaat!
Inmiddels werken we met tientallen interconnects van internationale marktleiders voor wholesale volumes ingericht om de synergie met partijen de vergroten. Nu wordt wederzijds in grote volumes de inkoop en verkoop afgehandeld. Dit kan dus ook de Nederlandse concurrent zijn.

Innovaphone SIP Trunk

Ook in 2016 zijn er certificeringen behaald. Naast certificeringen met MiTEL, Yeastar mogen we dit jaar ook Innovaphone tot onze partners rekenen.
Bedrijven die kiezen voor een Innovaphone telefooncentrale kunnen als provider Redworks selecteren in hun installatie. Er wordt dan automatisch een account aangemaakt waardoor de klant, zonder hoge kosten en zeer snel een provider tot zijn beschikking heeft.
Innovaphone
Vond u dit bericht interessant?