088 Nummer, nummerblok, landelijk zakelijk nummer

Guy on mobile phone

Wilt u graag zakelijke nummers of bedrijfsnummers aanvragen voor uw zakelijke aansluiting?

Zakelijk telefoonnummer voor ZZP

Zakelijk telefoonnummer voor MKB en groot zakelijk

Voor het MKB en groot zakelijk segment leveren wij eveneens geografische telefoonnummers en 085-nummers, maar ook 088-bedrijfsnummers, 0800-nummers en 090X-nummers. Internationale telefoonnummers ook leverbaar in vele landen.

Zakelijke telefoonnummers

088 | 0800 | 090x | GEO | 085

088 nummers / bedrijfsnummers

088 bedrijfsnummers zorgen voor een landelijk nummer en landelijke uitstraling en landelijke bereikbaarheid onder verschillende vestigingen op het hetzelfde bedrijfsnummer. Deze zakelijke nummers worden geleverd in een nummerblok van 100- 1000- 10000 nummers, waarmee zelfs iedere afdeling of medewerker landelijk over een eigen 088 bedrijfsnummer kan beschikken.
088 bedrijfsnummers kunnen ook gecombineerd worden met zakelijk mobiele nummers en geografische bedrijfsnummers, zoals 030 voor Utrecht. Het online klantportaal geeft u toegang tot belstatistieken van uw bedrijfsnummers en de mogelijkheid tot het toevoegen van medewerkers en functionaliteiten zoals doorschakelingen of doorschakeldiensten of wisselgesprekken etc.

De voordelen van landelijke 088 bedrijfsnummers

De 088 bedrijfsnummers werken als gewone geografische bedrijfsnummers of nummerblok. Deze kunnen worden doorgeschakeld naar ieder vaste telefoonaansluiting, zelfs naar mobiele toestellen.
Met een 088 nummerblok integreert u de medewerkers in uw bereikbaarheidsplan die normaliter zeer slecht op hun kantoortoestel te bereiken zijn: mobiele werkers, flexwerkers werkers en thuiswerkers. 088 nummers zijn zeer flexibel en niet geografisch gebonden. Dit betekent dat er geen verhuiskosten in rekening worden gebracht indien u de zakelijke nummers wilt verplaatsen.

088 nummers aanvragen

Meer informatie over het aanvragen van een 088-nummerblok leest u op de website van de Autoriteit Consument en Markt.

Kosten 088 nummers

U vraagt het 088-nummerblok aan bij de Autoriteit Consument en Markt. Hiervoor betaalt u de ACM een vergoeding.
Als geregistreerd telecom aanbieder activeert Redworks uw 088-nummerblok bij de Vereniging COIN. Vervolgens betaalt u ons een eenmalige vergoeding activatie en een maandbedrag voor het gebruik van de nummers. Een overzicht van de kosten, vindt u hier.
088 nummers worden uitgegeven in blokken van minimaal 100 nummers. Heeft u niet zoveel nummers nodig? Overweeg dan een 085 nummer.
Guy behind desk with phone
Workspace

0800 gratis telefoonnummer

Wilt u graag een 0800 bedrijfsnummer in gebruik nemen om gratis bereikbaar te zijn voor uw klanten of relaties. Een 0800 nummer levert ook grotere respons op bij commerciële promotie acties indien u graag meer offerte aanvragen wilt ontvangen.

Wat kost een landelijk 0800 servicenummer?

U vraagt het 0800 nummer aan bij de Autoriteit Consument en Markt. Hiervoor betaalt u de ACM een vergoeding.
Als geregistreerd telecom aanbieder activeert Redworks uw 0800-nummer bij de Vereniging COIN. Vervolgens betaalt u ons een eenmalige vergoeding activatie en een maandbedrag voor het gebruik van de nummers. Een overzicht van de kosten, vindt u hier.

090X servicenummers

U verstrekt belangrijke informatie of een dienst waar u graag voor betaald wilt worden door uw bellers?
Dat kan met een landelijk 090x nummer die u laat activeren bij Redworks. Vanaf mei 2014 gelden er belangrijk wijzigingen in de tariefmelding en tariefhoogte over bellen naar 0900 nummers, Deze informatie kunt u terugvinden op de website van de ACM.

Wat kost een 090X nummer?

U vraagt het 090X nummer aan bij de Autoriteit Consument en Markt. Hiervoor betaalt u de ACM een vergoeding.
Als geregistreerd telecom aanbieder activeert Redworks uw 090X-nummer bij de Vereniging COIN. Vervolgens betaalt u ons een eenmalige vergoeding activatie en een maandbedrag voor het gebruik van de nummers. Een overzicht van de kosten, vindt u hier.
Call center
Rotterdam

Geografische telefoonnummers en 085 non geografische telefoonnummers

Nummerreeksen of nummerblokken zijn minimaal 10, 100, 10000 aangesloten zakelijk nummers, waarmee naar wens iedere medewerker een opeenvolgende extensienummer in gebruik kan nemen. Deze logische verdeling vergroot zowel uw professionaliteit naar uw klanten maar verbetert en vergemakkelijkt ook de interne communicatie.

Voordelige Zakelijke nummers en extra features

Onze voordelige zakelijke nummers kunt u combineren met belangrijke telefonie functionaliteiten zoals:
De functionaliteiten biedt Redworks in een all in one abonnement aan vanaf 5 tot 250 medewerkers. Er worden geen hoge eenmalige kosten berekend op het wijzigen of aanmaken van functionaliteiten!
  • Doorschakeldiensten
  • Voicemail diensten, Voicemail to email PDF
  • Nummerweergave
  • Online telefoonboek (LDAP)
  • Nummerblokkeringen
  • Wisselgesprekken
  • Belgroepen
  • Redial
  • Gidsvermelding
Guy on mobile phone
Vond u dit bericht interessant?