Onbeperkt Bellen voor de zakelijke markt met Hosted VoIP of SIP Trunk

Guy on mobile phone

Onbeperkt bellen VoIP

Nederland en wereldwijd gratis bellen

Redworks was jaren geleden een van de eerste aanbieders die onbeperkt bellen aanbood, zowel onbeperkt bellen Nederland als onbeperkt bellen internationaal.

Onbeperkt bellen Hosted VoIP

Onbeperkt bellen is een zakelijk dienst die Redworks aanbiedt in combinatie met een hosted telefonie voor het MKB.

Onbeperkt bellen SIP Trunk

Redworks biedt ook onbeperkt bellen aan de groot zakelijke markt of overheidsinstanties, in de vorm van SIP Trunking.

Onbeperkt bellen ZZP

Voor ZZPers hebben wij het Hosted VoIP pakket voor ZZPers.

Waarom Hosted VoIP en onbeperkt bellen?

Met deze telefonie oplossing is het dus mogelijk om voor een kleiner budget te beschikken over een luxe zakelijke telefonieoplossing. Waardoor uw organisatie zich bovendien professioneler kan presenteren naar de buitenwereld.
Onbeperkt bellen is hierbij een welkome aanvulling op de uw verbruikskosten per maand. Deze kunt u volledig afkopen per maand, zodat u altijd een vaste lage rekening behoudt.
Guy behind desk with phone

Waarom SIP Trunk en onbeperkt bellen?

Via een SIP trunk gaat u alle inkomende en uitgaande gesprekken via uw internet verbinding afhandelen. Uw ontvanger kan hierbij elk mogelijke telefonie oplossing hebben. De ontvanger kan dus ook een traditionele ISDN verbinding of mobiel nummer hebben, waar u gratis naartoe belt.
Onbeperkt bellen met een SIP trunk is voornamelijk interessant voor bedrijven die bewust kiezen voor een telefooncentrale op locatie.
In tegenstelling tot de bovengenoemde Hosted Telefonie oplossing, neemt u gratis bellen inclusief gesprekslijnen af met de SIP trunk dienst.
Redworks biedt u hierbij de hoogste haalbare gesprekskwaliteit die ook enkel bij wholesale providers wordt behaald. Onze portefeuille bestaat dankzij deze premium verbindingen uit gemeenten telefonie, groot zakelijk bedrijven in binnen- en buitenland, die dikwijls 100 en meer kanalen tegelijkertijd opzetten.

Voor welke bedrijven of doelgroep is gratis bellen interessant?

Onbeperkt bellen is geschikt voor elke bedrijf vanaf 2 gesprekskanalen tot 1000 tegelijk en meer. Schroom dus niet om contact op te nemen voor een zakelijk telefonie oplossing met SIP trunking.
Kosteloos bellen met Hosted Telefonie is vooral interessant voor bedrijven vanaf 5 werkplekken, gezien de minimum afname van 5 werkplekken wordt gesteld.
Heeft u minder dan 5 werkplekken? Bekijk dan ons Hosted VoIP voor ZZPers pakket.

Call centers

Wij krijgen veel aanvragen van call centers. Let op, om het leuk te houden voor iedereen, hanteren wij wel een fair-use policy. Dit is veelal niet geschikt voor callcenters. Wilt u een offerte voor een callcenter? Neem dan contact met ons op.

Offerte aanvragen

Meer weten over onbeperkt bellen of een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op.
Partners having a beer
Vond u dit bericht interessant?