Kostenverhoging van ISDN15, ISDN20 en ISDN30

Old analog phone

ISDN stopt

Per september 2019, stopt ISDN2.

Hosted VoIP als vervanger van ISDN

De keuze voor een 4G mobiel abonnement is snel gemaakt. Alleen de overgang van ISDN2 naar modern VoIP Bellen blijft voor menig ondernemer nog een ondergeschoven kindje. Dit hoeft niet! Waarom een overstap van ISDN naar VoIP telefonie lucratief en zinvol is.

ISDN2 stopt, Hosted VoIP of SIP Trunk is enige het alternatief

ISDN2 stopt.. Dit zal impact hebben op alle ISDN klanten:
Vanaf 2018 zal ISDN een steeds kleinere rol spelen in de telecombranche. KPN, die de ISDN infrastructuur beheert heeft inmiddels aangekondigd alle kleine ISDN2 en PSTN aansluitingen over te zetten naar IP.

Gevolgen voor ISDN15, ISDN20 en ISDN30

Hoe lang ISDN15, ISDN20 en ISDN30 blijven bestaan is nog onbekend. Maar wat wel bekend is, is dat een overstap naar moderne telefonie onvermijdelijk wordt.
Guy behind desk with phone
Oude telefoon

ISDN15, ISDN20, ISDN30: De kosten stijgen

De kosten van ISDN zullen enkel stijgen in de komende jaren. De kosten van een ISDN abonnement bedragen respectievelijk € 196,63 voor ISDN15, € 245,41 voor ISDN20 en € 288,94 voor ISDN30.

ISDN telefooncentrales vs de voordelen van VoIP

Als echte ondernemer kiest u natuurlijk voor rendement uit uw investeringen bij een overstap naar VoIP. Wie nu nog een verouderde ISDN telefooncentrale bezit of wil aanschaffen, kan deze beter vervangen.
Moderne IP Telefooncentrales voor meervoudige gespreksverbindingen bieden tegenwoordig meer dynamische faciliteiten en moderne functies en zijn op afstand te beheren en makkelijk uitbreidbaar. Bovendien is het stroomverbruik lager, want beter voor het milieu is.
Populair is de overstap naar een telefooncentraleloze omgeving waarbij de klant aangesloten is op het platform van de VoIP provider. De klant hoeft dan alleen VoIP geschikt telefoontoestellen aan te schaffen die geïnstalleerd worden geleverd. De VoIP provider levert verder de support aan de klant.

Heel voordelig ISDN vervangen

Al vele MKB en gemeenten gingen u voor naar een overstap op VoIP telefonie en dat heeft een reden. Het is kwalitatief hoogwaardige telefonie die goedkoper is dan een ISDN abonnement. Er zijn verschillende commerciele pakketten waar men uit kan kiezen. Upgraden is snel en makkelijk geregeld.

Wie is Redworks?

Redworks is een Carrier die zorgt voor een perfecte overgang van ISDN naar VOIP. Al meer dan 12 jaar.
Guy behind desk with phone
Man in office on the phone

Hosted VoIP voor ZZPers

Hosted VoIP ZZP Pakket:

Hosted VoIP voor MKB

SIP Trunk voor groot zakelijk en overheid

Vond u dit bericht interessant?