Voordelen zakelijke Hosted VoIP Telefonie: goedkoper, meer functies

Guy with headset

Voordelen Hosted VoIP

Hosted VoIP telefonie kent vele functionele en financiele voordelen. We zetten ze even op een rijtje:

Goedkoper bellen

Bellen via VoIP is goedkoper dan bellen via traditionele telefonie zoals ISDN. Gemiddeld kunt u met VoIP 75% besparen op uw binnenlandse en buitenlandse telefoonkosten Bovendien uit zich de kwaliteit van het spraakverkeer significant in hogere, zelfs kristalheldere gesprekskwaliteit, gezien VoIP bellen in High Definition kan worden geleverd.

Schaalbaar en flexibel

Een ander groot voordeel van zakelijk VoIP is dat VoIP zeer schaalbaar en flexibel is. Zo is de klant niet meer beperkt tot de mogelijkheden of beperkingen van de huidige telefonieomgeving, maar kan naar hartenlust uitbreiden, verhuizen, verkleinen of verspreiden door bijvoorbeeld thuiswerken toe te staan of bij meerdere vestigingen. Dit betekent dus ook dat het traditionele bedrijfsnummer niet meer geografisch gebonden is en voortaan overal bereikbaar is waar (ook mobiel) internet is.

Maatwerk abonnementen

Daarnaast worden de kosten van de telefonie teruggebracht naar een minimum. Niet alleen de eenmalige kosten in telefooncentrale en aansluitkosten worden vermeden, ook alle kosten van abonnementen (nu slechts abonnement per toestel en niet per telefoonlijn! ) en binnen en buitenlands gespreksverkeer worden verlaagd door de veel voordeligere gesprekskosten.

Op deze manier kunnen ondernemers van alle branches en groottes optimaal profiteren van VOIP. Het aantal gesprekslijnen die via VoIP beschikbaar worden zijn nagenoeg onbeperkt.

VoIP Telefonie functies

Een ander voordeel van VoIP is de vele verschillende telefoniefunctionaliteiten die professionele VoIP leveranciers aanbieden via hun platform. De meest basis,- of gangbare telefoniefuncties in een VoIP abonnement bevatten minimaal voicemail, doorschakelingen, wachtrijen,etc
Guy with mobile phone
Vond u dit bericht interessant?