Hosted VoIP / Hosted Telefonie: De voordelen van bellen via internet

Oude telefoon

Hosted VoIP Telefonie: de nieuwe standaard in zakelijke telefonie

Bent u bezig met hosted telefonie? Wilt u graag overstappen naar een beheerde hosted telefonie oplossing? Zoekt u naar de meest economische en functionele voordelen?
Dan is Hosted telefonie wellicht iets voor u.
Hosted telefonie is de nieuwe standaard in telefonie voor bedrijven vanaf 5 werkplekken. Hosted telefonie biedt ondernemers vele zakelijke voordelen zowel op financieel als functioneel gebied.
Met Hosted telefonie beschikt u over een complete en beheerde VoIP telefooncentrale.

Hoe werkt Hosted telefonie?

Met hosted telefonie kunt u zakelijk bellen via het internet. En dit veel voordeliger dan u gewend bent. De hardware die u nodig heeft, zijn Hosted Telefonie geschikte telefoons: VoIP telefoons van het merk Gigaset, Grandstream of andere merken. Deze telefoons maken verbindingen via uw internet met het VoIP netwerk.
Hosted telefonie biedt u bovendien ook de professionaliteit van een telefooncentrale op locatie maar dan met meer functionalteiten zoals: Keuzemenu, wachtrijmuziek, wisselgesprekken, belgroepen, Voicemail to Email en Fax to Email en nog veel meer.

Hosted telefonie: de voordeligste complete oplossing bij Redworks

Hosted telefonie is interessant voor bedrijven die niet willen investeren in een telefooncentrale en de kosten van ISDN abonnementen. Dankzij Hosted telefonie worden de kosten voor ISDN abonnement overbodig.
Hosted telefonie draagt in deze zin bij aan een positieve cashflow, u kiest namelijk voor een outsourcing. Via de Hosted telefonie selfcare kunt u toch volledige controle over uw telefonieomgeving behouden.
Hosted telefonie is zakelijke telefonie, waarmee u kunt bellen en gebeld kunt worden, zowel nationaal als internationaal.
Oude telefoon
Vond u dit bericht interessant?