Uitfaseren ISDN uitgesteld i.v.m. corona virus / COVID-19

Oude telefoon

Overstappen van ISDN naar VoIP

Uitfasering ISDN uitgesteld

I.v.m. de COVID-19 / coronavirus uitbraak heeft KPN de uitfasering van ISDN met twee maanden uitgesteld. Vanwege de calamiteiten rondom het coronavirus, zijn er vertragingen opgetreden met het uitrollen van ISDN alternatieven.

Hosted VoIP en thuiswerken

Hosted VoIP is een uitstekend alternatief voor ISDN. Hosted VoIP is eveneens uitermate geschikt voor thuiswerkers. Redworks zag een gigantische toename van Hosted VoIP voor thuiswerkers ten tijde van de COVID-19 / coronavirus uitbraak.

ISDN Alternatieven – Hosted VoIP

Indien u niet gebonden bent aan de huidige centale, overweeg dan over te stappen op Hosted VoIP. Dit is veelal goedkoper.
Hosted VoIP is ideaal voor het MKB. Een aanschaf van een centrale op locatie is niet meer nodig. Uw VoIP toestellen registreren zich direct bij onze centrale in de cloud.
U krijgt standaard een complete telefooncentrale met vele functionaliteiten. Geen aparte onderhoudscontracten meer nodig.
U betaalt per werkplek, per maand. Eventueel te combineren met onbeperkt bellen Nederland of onbeperkt bellen internationaal.
Bent u een kleine ondernemer/onderneming? Minder functionaliteiten nodig? Overweeg dan ons ZZP pakket.

Nummerportering: Uw recht op nummerbehoud

Telecom aanbieders moeten meewerken aan een aanvraag tot nummerportering. Dit staat in de wet. U kunt dus veilig overstappen van ISDN naar VoIP, met behoud van uw eigen nummer. Dit noemen wij een nummerportering.
Grandstream GXV3370
Vond u dit bericht interessant?