Darkmode moon Icon
Darkmode sun Icon
30-08-2018

Hosted VoIP telefonie: De nieuwe standaard in zakelijke telefonie

Bent u momenteel bezig met het oriënteren op een nieuw telefoonsysteem? Dan bent u de term Hosted VoIP waarschijnlijk al een aantal keren tegengekomen. Wilt u graag overstappen naar een beheerde telefonie oplossing? Zoekt u naar de meest economische en functionele voordelen? Stop dan met uw speurtocht, want bij Redworks bent u aan het juiste adres. Ons assortiment is erg breed, maar in dit geval bent u dan op zoek naar hosted telefonie!

Aangezien u deze ingewikkelde term vast vaker tegen het lijf bent gelopen, vraagt u zich vast af wat het nu inhoudt. Wij nemen u graag daarin mee. Hosted telefonie is de nieuwe standaard in telefonie voor bedrijven vanaf 5 werkplekken. Het biedt ondernemers vele zakelijke voordelen, zowel op financieel als functioneel gebied. Met deze nieuwe telefonie beschikt u over een complete en beheerde VoIP telefooncentrale. Kortom biedt het meer functionaliteit voor minder geld dan een traditionele telefonie oplossing.

Hoe werkt het?

Met een Hosted VoIP systeem kunt u zakelijk bellen via het internet. Het IP-netwerk brengt dan de telefoongesprekken tot stand. Dit houdt in dat u geen lokaal telefoonsysteem meer nodig hebt. Uw bestaande computernetwerk en internetverbinding zijn voldoende om met de nieuwe technologie te kunnen werken. En dit veel voordeliger dan u gewend bent. De enige hardware die u nodig heeft, zijn Hosted Telefonie geschikte telefoons: VoIP telefoons van het merk Gigaset, Grandstream of andere merken. Deze telefoons maken verbindingen via uw internet met het VoIP netwerk.

Hosted telefonie biedt u bovendien ook de professionaliteit van een telefooncentrale op locatie maar dan met meer functionalteiten zoals: Keuzemenu, wachtrijmuziek, wisselgesprekken, belgroepen, Voicemail to Email en Fax to Email en nog veel meer.

De voordeligste complete oplossing bij Redworks

Hosted telefonie is interessant voor bedrijven die niet willen investeren in een telefooncentrale en de kosten van ISDN-abonnementen. Dankzij deze nieuwe telefonie worden de kosten voor ISDN-abonnementen overbodig. Hosted telefonie draagt in deze zin bij aan een positieve cashflow. U kiest namelijk voor een outsourcing. Via de Hosted telefonie selfcare kunt u toch volledige controle over uw telefonieomgeving behouden. Ideaal toch? Kortom betreft deze optie zakelijke telefonie, waarmee u kunt bellen en gebeld kunt worden, zowel nationaal als internationaal.

De grootste voordelen op een rij!

Om te beginnen is Hosted VoIP een stuk voordeliger, zeker kijkend naar de lange termijn. De aanschaf van nieuwe toestellen (er zijn ook alternatieven) is een eenmalige investering. Vervolgens is het onderhoud van het netwerk een stuk goedkoper dan traditioneel. Voortaan is het minder duur om veranderingen in het netwerk aan te brengen, bijvoorbeeld als u op grotere schaal wilt gaan werken. Maakt uw bedrijf een groeispurt? Dan kunt u snel en eenvoudig opschalen door gebruikers aan uw netwerk toe te voegen. In het geval dat er collega’s afscheid nemen van uw bedrijf kunt u deze gebruikers gemakkelijk verwijderen. Hierdoor betaalt u alleen voor datgene wat u nodig hebt. Dit maakt Hosten VoIP voor iedere onderneming, ook ZZP ‘ers een geschikte oplossing!

Waarom moet u Hosted VoIP gebruiken?

Met Hosted VoIP bent u een stuk flexibeler in tegenstelling tot een traditionele telefooncentrale. Met deze nieuwe manier van bellen kunnen medewerkers vanuit huis of onderweg gebruik maken van het netwerk. Het wordt hiermee een stuk makkelijker om uw werknemers of collega’s altijd en overal te bereiken. Ook als zij op werkbezoek in het buitenland zijn.

Behoud altijd het overzicht!

Tot slot heeft u met Hosted telefonie altijd het volledige overzicht over uw telefoonnetwerk. De telefoongesprekken zijn bijvoorbeeld te managen via een webportaal. Ook de provider binnen uw netwerk 24/7 in de gaten. Hierdoor kan Redworks u verzekeren van de beste beveiliging en meest actuele software.

Maak kennis met ons

Wilt u meer informatie over deze nieuwe manier van bellen of heeft u vragen over een van onze andere diensten? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan u te allen tijde te woord.