Darkmode moon Icon
Darkmode sun Icon

Cloud telefonie

Met Hosted VoIP van Redworks profiteert u van de gemakken van een telefooncentrale uit de Cloud. Telefonie die wordt beheerd vanuit één Cloud! Hiervoor bieden wij verschillende pakketten aan. Op deze pagina leest u meer over de pakketten van Redworks en over Cloud telefonie.

Cloud telefonie bij Redworks

Met de zakelijke telefonie van Redworks werkt u zakelijk efficiënter met een centrale in de telefonie Cloud. Zo bespaart u gelijk op uw abonnementskosten. Dit is beschikbaar voor zowel zzp’ers als het mkb. Handig om te weten:

  1. Met Hosted VoIP profiteert u van het gemak van telefooncentrales vanuit de cloud telefonie zonder dat u onderhoudskosten of forse investeringen hoeft te doen. Door jarenlange ervaringen en investeringen in haar gehoste VoIP-netwerk biedt Redworks telefonie aan verschillende lokale overheidsklanten en kleine bedrijven. Wij houden alles up-to-date zodat u er geen omkijken naar heeft. Met de gehoste VoIP-switch van Redworks kunt u overal vandaan bellen.
Redworks Redworks

2. Zakelijk VoIP vanuit de Hosted VoIP-centrale van Redworks is een online VoIP telefooncentrale voor het MKB met een veelzijdigheid aan functionaliteiten. Dit is allemaal voor 1 vast bedrag per maand.

3. Hosted VoIP-telefonie van Redworks is plug-and-play en met onbeperkt bellen completer en gunstiger dan ooit. Daarnaast zijn er al vanaf 5 werkplekken online VoIP-centrales beschikbaar. met onbeperkte belmogelijkheden is Redworks perfect voor zakelijke partijen. U kunt dus altijd rekenen op full-service met hosted VoIP/ Bij hosted VoIP services van Redworks kunt u kiezen tussen hosted VoIP standaard (tarief per minuut), onbeperkt bellen naar vaste en mobiele nummers in Nederland of onbeperkt bellen naar het buitenland. U kunt ook overstappen terwijl u uw huidige nummer behoudt. Dit heet nummerbehoud of nummerportering.

Cloud telefonie Cloud Telefonie

Cloud telefonie support

Werkt het niet zoals verwacht? Of weet u niet wat er aan de hand is? Ondersteuning nodig voor een VoIP-oplossing? Maakt u zich geen zorgen! Een van onze medewerkers helpt u op afstand verder. Gebruik hiervoor een speciaal programma. U kunt dit programma starten via de onderstaande link. U moet twee keer op Uitvoeren klikken. Geef vervolgens de ID-code
en het wachtwoord dat op het scherm wordt weergegeven aan de Redworks-medewerker. Support is er 24/7.

0800 nummer aanvragen Niet Alleen Voor Wat Is Een Sip Trunk?

Contact met Redworks?

Wilt u meer weten over onze Cloud en telefonie diensten? Heeft u vragen over de werkwijze of tarieven? Wij beantwoorden graag al uw vragen. Neem contact met ons op. Wij bespreken graag samen de mogelijkheden.

Offerte aanvragen

Wilt u een offerte aanvragen voor cloud telefonie in combinatie met hosted VoIP? Vul dan direct onderstaand formulier in. Wij nemen z.s.m. contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

    Velden met een * zijn verplicht