Darkmode moon Icon
Darkmode sun Icon

Cloud telefooncentrale

Bij Redworks bieden wij meerdere diensten aan die werken met een Cloud telefooncentrale. Bij SIP-trunk behoudt u uw eigen Cloud telefooncentrale en kunt u direct goedkoper bellen via internet. Bij Hosted VoIP wordt dit verzorgd door een Cloud telefooncentrale van Redworks. Lees op deze pagina meer over deze diensten.

SIP Trunk cloud telefooncentrale

Redworks maakt SIP-trunking mogelijk voor alle soorten organisaties. Zowel grote als middelgrote bedrijven met buitenlandse vestigingen profiteren van deze kosteneffectieve en flexibele SIP-trunkoplossing. Wat is een SIP-trunk? SIP-trunks verbinden ISDN- of VoIP-centrales met het openbare telefoonnet (via internet en modems). SIP staat voor Session Initiative Protocol en kan worden gebruikt om een ​​communicatieverbinding te beëindigen. Deze communicatietechnologie is door grote bedrijven gekozen als alternatief voor traditionele telefoonlijnen via ISDN-netwerken. Dankzij de SIP-trunk gaan inkomende en uitgaande gesprekken over uw eigen internetverbinding.

0900 nummer aanvragen Bespaar Euro's Met Sip Trunking Van Redworks

Voordelen

Zakelijke telefonie met SIP-trunking kan tot 50% besparen ten opzichte van traditionele telefonie. Zakelijke VoIP-telefonie via SIP-trunking elimineert alle dure ISDN-abonnementen en netwerkkosten. Ideaal als u uw bestaande (ISDN) Cloud telefooncentrale niet hoeft te vervangen. Met behoud van de lokale centrale functie staat SIP-trunking alleen het vereiste aantal telefoonlijnen toe.

Lees meer over hosted VoIP en lees over de mogelijkheden van één centrale Cloud telefooncentrale voor uw eigen onderneming.

Redworks Redworks Gooit De Reddingsboei Voor Voice Over Ip Bellen

Over Redworks

Redworks is een VoIP-provider die zakelijke VoIP en zakelijke mobiele abonnementen aanbiedt voor freelancers, het mkb en grote ondernemingen. Intelligente automatisering
levert hoogwaardige producten tegen een zeer concurrerende prijs. We hebben een eigen geo-redundant netwerk en carrier-grade platform. U kiest voor kwaliteit en veiligheid. Hiermee kunt u zakelijke telefoondiensten leveren aan overheidsinstanties zoals gemeenten en veiligheidsgebieden in het hele land.

Kwaliteitswaarborging

Redworks doet geen afbreuk aan de kwaliteit. Klanten worden gehost op het PortaSwitch Procinctus Class 5-platform. Hiermee kunt u de hoogste classificatie van telecommunicatiediensten bereiken. Het platform is gehuisvest in twee van de beste datacenters van Europa. Aanvullende monitoringdiensten vanuit de Alblasserdam (Zuid-Holland) Data Place en Amsterdam’s Global Switch, maar ook vanuit verschillende locaties over de hele wereld. Dit zal resulteren in een hogere beschikbaarheid. GlobalSwitch wordt vaak gebruikt voor connectiviteit.

Contact met Redworks?

Maak zelf kennis met Redworks! Wij bespreken graag samen met u de mogelijkheden. Heeft u nog vragen over onze diensten? Of heeft u vragen over de werkwijze van de Cloud telefooncentrale van Redworks? Wij beantwoorden graag al uw vragen. Neem gerust contact op en hopelijk tot snel!

Offerte aanvragen

Wilt u direct een offerte aanvragen voor de cloud telefooncentrale in combinatie met SIP Trunking? Dat kan! Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

    Velden met een * zijn verplicht