Darkmode moon Icon
Darkmode sun Icon

Ook als zzp’er kunt u bij Redworks terecht voor de telefonie van uw eenmanszaak. Speciaal voor zzp bieden wij geschikte pakketten voor telefonie. Met de telefonie van Redworks runt u uw bedrijf vanuit elke locatie! U neemt uw vaste bedrijfsnummer gemakkelijk mee op ieder apparaat met internetverbinding. Om telefonie voor zzp helemaal te professionaliseren, kunt u een eigen zakelijk telefoonnummer kiezen uit de nummervoorraad van Redworks. Een eenvoudig telefoonnummer is zeer handig wanneer uw klanten en relaties u willen bereiken.

Sip Trunk

Functionaliteiten telefonie ZZP

Daarnaast profiteert u bij telefonie voor zzp ook van de beste telefoniefunctionaliteiten. Schakel de gesprekken van uw vaste nummer door naar uw mobiele telefoon of naar een andere collega. Van Redworks krijgt u een grote belbundel als onderdeel van uw abonnement, zodat uw geen doorschakelkosten meer hoeft te maken. Wilt u niet doorschakelen? Dan is het ook mogelijk om via een app te bellen, zodat u moeiteloos kunt inspelen op de verplaatsingen tussen werk, thuis of andere externe locaties. Kortom: met telefonie voor zzp bent u altijd optimaal bereikbaar en mist u nooit meer een belangrijke oproep! Bekijk hier onze VoIP-abonnementen voor zzp’ers inclusief belminuten.

0800 nummer aanvragen Wat Is Voip Telefonie?

Voordelen telefonie voor ZZP

  • Vast bedrag per maand: Met hosted VoIP voor zzp’ers kiest u voor een abonnement en gesprekskosten voor een vast bedrag per maand, per werkplek.
  • Onbeperkt bellen: Met hosted VoIP voor zzp’ers belt u onbeperkt naar vast en mobiel in Nederland. Daarnaast belt u gratis naar 89 voordeellanden;
  • Gratis vast telefoonnummer: Bij hosted VoIP voor zzp’ers is één gratis regionaal of nationaal nummer inbegrepen. Nummerbehoud of het koppelen van meerdere nummers is mogelijk;
  • Twee gesprekslijnen: De hosted VoIP-centrale voor zzp’ers ondersteunt twee gesprekslijnen voor inkomende en uitgaande gesprekken.
Redworks 3cx Telefonie

Meer informatie telefonie ZZP

Bent u geïnteresseerd in de opties voor telefonie voor zzp? Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en het abonnement dat het beste bij uw situatie past. Heeft u nog vragen of wilt u direct een offerte aanvragen? Ook dat is mogelijk. Kijk eens bij onze veel gestelde vragen of neem meteen contact met ons op. Welkom bij Redworks!

Diensten

Offerte aanvragen

Geïnteresseerd in de hosted VoIP diensten, maar wilt u nog wel meer informatie? Vul dan onderstaand formulier in en we nemen z.s.m. contact met u op.

    Velden met een * zijn verplicht