ervaringen & reviews

Waarom Redworks?

Scherpe tarieven

Wij beschikken over een eigen netwerk en eigen inkoop afdeling. Geen tussenhandel!

Excellente kwaliteit

Redworks beschikt over een Class 4 & 5 carrier grade ITHSP platform.

Sterke speler

Divers klantportfolio, van ZZP tot groot zakelijk en overheid, alsmede internationale operatoren

Redundant netwerk

Redworks beschikt over een geografisch, meervoudig redundant uitgevoerd netwerk.

Inhouse kennis

Eigen supportafdeling, met jarenlange ervaring

Ervaring

Opgericht in 2007, en sindsdien als volwaardig operator actief op de markt.

Enkele referenties

112 meldkamer Rotterdam Rijnmond

Gemeente Landgraaf

Gemeente Brunssum

Woonbedrijf

Ervaringen en reviews

Thomas van W.
Tevreden over de service en de dienstverlening.
Rob B.
Zeer betrouwbare aanbieder!
johan de N.
Prima werking en perfecte ondersteuning!
Spreksel A.
Goede service, eerlijke prijzen en twee stappen voor op vergelijkbare aanbieders. Geen spijt van de overstap!
Joep F.
Bart B.
Ik gebruik het ZZP pakket van Redworks nu 2 jaar. Ben zeer tevreden over de service die wordt geboden. Met een handige... eigen beheersysteem. Omdat ik veel reis wil ik toch op mijn nederlandse 06 en 078 nummer bereikbaar zijn zonder dat dit mij of de beller iets kost. Doormiddel van een eenvoudige doorschakeling naar mijn locale 06 nummer (bv Indonesië) ben ik altijd bereikbaar. Ook met een handige Voip app kan ik uitbellen met mijn 078 nummer waardoor het voor de ontvanger lijkt alsof ik gewoon in Nederland ben. Wel zo vertrouwd. Redworks zelf heeft een goede klantenservice en is goed bereikbaar voor alle vragen die je hebt. En de kosten? Die haal je er 100x uit!Lees meer
Info - T.
Opgelost

Klachten

Bent u klant en bent u niet tevreden? Heeft u een klacht? Neem dan contact met ons op! Klant tevredenheid vinden wij erg belangrijk. Daarom zullen wij er alles aan doen om uw ontevredenheid weg te nemen.

Heeft u vragen of wilt u een offerte opvragen?