Darkmode moon Icon
Darkmode sun Icon

Hosted telefonie

Overweegt u met uw organisatie over te stappen naar hosted telefonie? Denk dan eens aan Redworks! Wij voorzien zowel het MKB als ZZP’ers van de beste hosted oplossingen, zoals hosted VoIP. Hierbij belt u via een internetverbinding. Om deze reden wordt het ook wel een telefooncentrale in de cloud genoemd. Hiermee heeft u altijd een stabiele verbinding tegen een gunstige prijs. Onze hosted telefonie is makkelijk schaalbaar, dus groeit uw organisatie? Dan groeien wij met u mee!

Overstappen naar hosted telefonie

Wij regelen uw overstap naar hosted telefonie. Hiervoor starten we met het opstellen van een maatwerk telefonieoplossing. Daarbij adviseren we u over de mogelijkheden en de bijbehorende kosten. Na uw akkoord op de offerte regelen wij de verhuizing van uw nummers. Vervolgens is het aan u om de opzegging bij uw huidige provider te in orde te maken. Wij testen op onze beurt de bestelde apparatuur bij ons op locatie en leveren het daarna aan u, zodat u voortaan onbezorgd kunt telefoneren.

085 nummer aanvragen Wat Is Een Sip Trunk?

Wat zijn de voordelen?

Hosted telefonie van Redworks kent een aantal mooie voordelen, zoals:

  • Overstappen met behoud van uw eigen telefoonnummer;
  • Het is te gebruiken met een vast of draadloos VoIP toestel of app op uw mobiele telefoon;
  • De mogelijkheid om gebruik te maken van VaMo (Vast-Mobiel integratie);
  • Mogelijkheid tot onbeperkt bellen, zowel nationaal als internationaal;
  • Eenvoudig te installeren en beheren;
  • Professionele helpdesk.
0800 nummer aanvragen 3cx Telefonie

Naast hosted telefonie kunt u ons inschakelen voor SIP Trunk, mobiele telefonie en zakelijk internet. Bij laatstgenoemde integreert u uw kantoortelefonie met uw mobiele telefonie. U belt daardoor altijd met hetzelfde vaste nummer, welk toestel u ook gebruikt.

Met SIP Trunk kunt u al uw telefoonverkeer via uw internetverbinding laten lopen. Hiermee bespaart u tot 50 procent in vergelijking met traditionele telefonie via ISDN. SIP staat voor Session Initiation Protocol. Steeds meer grote bedrijven verkiezen SIP Trunk boven hun traditionele telefoonlijn.

Als u gebruik wilt maken van VoIP is een goede internetverbinding heel belangrijk. Hiervan bent u immers afhankelijk voor uw telefonie. Met een ADSL- of VDSL-verbinding via ons weet u zeker dat u een stabiel netwerk heeft. Treden er toch problemen op? Dan kunt u rekenen op onze helpdesk. Zij zorgen voor een snelle oplossing.

Redworks SIP Trunk

Kom met ons in contact

Wilt u meer weten over onze hosted telefonie-oplossingen? Neem dan vooral contact met ons op! Wij voorzien u graag van alle informatie die u nodig heeft, of vul direct onderstaand offerte formulier in!

Offerte aanvragen

Direct een offerte aanvragen voor hosted telefonie? Dat kan! Vul onderstaand formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

    Velden met een * zijn verplicht