Darkmode moon Icon
Darkmode sun Icon

Hosted VoIP

Redworks is een Nederlandse netwerkoperator die ondernemingen vaste IP-telefonie en mobiele abonnementen aanbiedt via haar eigen betrouwbare geografisch redundante communicatienetwerk. Redworks biedt hosted VoIP aan. U leest op deze pagina meer over hosted VoIP en de werking hiervan!

Hosted VoIP voor ZZP'ers

Met Hosted VoIP voor zzp’ers kunt u onderweg vaste nummers bellen. Dit wordt vaak als “vertrouwd” beschouwd. Met Hosted VoIP voor zzp’ers kunnen klanten altijd en overal contact met u opnemen. Wilt u uw huidige telefoonnummer behouden? U kunt dan overstappen op Hosted VoIP voor zzp’ers zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over nummerbehoud. Als zelfstandig ondernemer is het van groot belang dat u goed contact houdt met uw relaties. Onze hosted VoIP zzp-pakketten en -producten bevatten alle functionaliteiten die u nodig heeft om de communicatie zo goed mogelijk te organiseren.

Functionaliteiten voor ZZP

  • Gesprekskanalen: Geen beperkingen meer op het aantal lijnen. U heeft evenveel kanalen als werkplekken;
  • Telefoonnummers: Bij hosted VoIP voor zzp’ers kunt u bijvoorbeeld kiezen voor geografische telefoonnummers en 085-nummers;
  • Voicemail: U beschikt over een digitale voicemail die u kunt beluisteren via uw toestel. Deze kunt u zelfs terugvinden als MP3 bestand in uw mailbox.

 

 

Zekerheden voor mkb

  • Beheer van uw hosted VoIP: Uw hosted VoIP is 24/7 te beheren via ons online beheerportaal. De VoIP-centrale wordt door Redworks onderhouden en geüpdatet;
  • Schaalbaar: In tegenstelling tot ISDN-telefonie is VoIP-telefonie zeer schaalbaar. U kunt bijvoorbeeld beginnen met slechts één of enkele toestellen en later makkelijk uitbreiden;
  • Investering: Nooit meer hoge investeringskosten in een dure telefooncentrale. Daarom kiest u voor een telefooncentrale in de cloud! Met andere woorden: enkel VoIP-toestellen of VoIP-software zijn benodigd.

 

Hosted VoIP voor mkb

Met Hosted VoIP profiteert u van het gemak van telefooncentrales vanuit de Cloud zonder dat u onderhoudskosten of forse investeringen hoeft te doen. Door jarenlange ervaring en investeringen in zijn gehoste VoIP-netwerk, biedt Redworks telefonie aan verschillende lokale overheidsklanten en kleine bedrijven. Wij houden alles up-to-date zodat u er geen omkijken naar heeft. Met de gehoste VoIP-switch van Redworks kunt u overal vandaan bellen. Redworks Hosted VoIP Switch Zakelijke VoIP is een feature-rijke online VoIP-telefoonswitch voor het mkb. Dit is allemaal voor een vast bedrag per maand. In tegenstelling tot andere providers hoeft u niet extra te betalen voor extra features.

Contact opnemen met Redworks

Geïnteresseerd in Hosted VoIP van Redworks? Wij bespreken graag samen met u de mogelijkheden. Neem gerust contact op en hopelijk tot snel.

Offerte aanvragen

Bent u overtuigd van de meerwaarde van hosted VoIP voor uw organisatie? Vraag dan direct uw offerte aan voor Hosted VoIP.

    Velden met een * zijn verplicht