Darkmode moon Icon
Darkmode sun Icon

Waarom een internationaal telefoonnummer?

Opent u binnenkort een vestiging in het buitenland of drijft u veel handel met het buitenland? Dan is het wellicht verstandig om een internationaal nummer voor dat betreffende land aan te vragen. Hiermee verhoogt u uw bereikbaarheid en creëert u een vertrouwd imago.

Vaak kunt u al een buitenlands nummer aanvragen zonder dat je fysiek in dat land gevestigd bent. De prijs voor dit internationale telefoonnummer is afhankelijk van het land of de regio die u kiest. Hierover kunt u meer informatie vinden op het betreffende land.

Deze dienst dient u te combineren met het ZZP pakket, de Hosted PBX VoIP centrale of onze SIP Trunk dienst.

Internationale uitstraling

Met een internationaal nummer creëert u een professionele en internationale uitstraling. U maakt het uw klanten en handelspartners makkelijker en laagdrempeliger om contact met u op te nemen.

Cloud telefonie VoIP provider zakelijk

Beheersbare vaste kosten

Bij Redworks betaalt u een vast bedrag per nummer, per maand. De kosten per nummer zijn afhankelijk van het land waarin u een nummer aanvraagt. U betaalt geen variabele (gespreks)kosten.

0900 nummer aanvragen Redworks

Volledig geregelde aanvraagprocedure

Wij ontzorgen u van alle administratieve procedures. Benodigde documenten zullen wij bij u opvragen en indienen bij de daartoe behorende instantie of instanties. Alles is van begin tot eind voor u geregeld.

Redworks Redworks