Darkmode moon Icon
Darkmode sun Icon
13-08-2019

Hosted VoIP van Redworks

U wilt overstappen op Hosted VoIP van Redworks? Dat gaat heel gemakkelijk met ons eigen stappenplan. Ook is het mogelijk om dit te doen met nummerbehoud.

Behoud van eigen VoIP toestellen

Voorkeur voor merken

Elke provider heeft een voorkeur voor een specifiek merk. Redenen hiervoor lopen nogal uiteen. Vaak heeft het te maken met prijsafspraken of de hoeveelheid ondersteuning die bepaalde apparatuur met zich mee brengt.

Verplichting vanuit provider

Sommige providers verplichten u andere toestellen aan te schaffen. Het is niet mogelijk een vrije keuze te maken voor eigen merk of type. Doet u dit niet, dan wordt u simpelweg niet aangesloten of verder geholpen.

Redworks is flexibel

Bij Redworks doen wij niet zo moeilijk! U kunt probleemloos overstappen op onze Hosted VoIP oplossing zonder dat u zich druk hoeft te maken over een nieuwe investering in VoIP toestellen.

Voip Met Behoud Van Toestel Redworks

Waar moeten toestellen aan voldoen?

Belangrijk is dat uw toestel “SIP compatibel” is. Twijfelt u? Vraag dan de leverancier van uw toestellen of ze VoIP geschikt zijn.

Mijn toestellen zijn niet VoIP geschikt

U kunt de keuze maken om uw huidige toestellen om te vormen van Analoog of ISDN naar VoIP. Dit kan middels een VoIP converter. Alternatief is om uw apparatuur te vervangen voor nieuwe, volwaardige VoIP toestellen.

Slim inkopen van VoIP toestellen

Maak slimme keuzes bij het vervangen van uw telefoontoestellen! Beschikt u bijvoorbeeld over veel DECT toestellen die nog niet aan vervanging toe zijn? Dan kunt u er voor kiezen om enkel het basis station te vervangen voor een DECT basis wat VoIP geschikt is. Onze medewerkers adviseren u graag over te mogelijkheden!

Hosted VoIP: Plug & Play

Alle, door Redworks geleverde VoIP Toestellen zijn plug & play. Zij werken op basis van auto provisioning, een techniek waarbij het toestel automatisch de juiste configuratie ophaalt. Er is geen verdere kennis vereist.

Brede ondersteuning voor auto provisioning

Redworks ondersteunt maar liefst 125 verschillende type toestellen en 19 merken voor auto provisioning.

Staat uw toestel in onze auto provisioning lijst? Dan is overstappen op onze Hosted VoIP voor MKB of Hosted VoIP voor ZZPers-pakketten zeer eenvoudig.