Darkmode moon Icon
Darkmode sun Icon
16-07-2019

ISDN2 stopt

We schreven er al eerder over, maar per 1 september 2019 is het dan echt zo ver. ISDN stopt. ISDN is een verouderde en dure techniek. Het betreft hier de ISDN2 aansluitingen, enkelvoudig of meervoudig. Zie ook het bericht van KPN over het stopzetten van ISDN1/2.

ISDN alternatieven – SIP Trunking

ISDN stopt, de tijd dringt, maar u bent nog niet overgestapt? De eerste vraag die u zichzelf moet stellen is: ben ik bereid over te stappen naar nieuwe technologieën.

Mogelijk ondersteunt uw huidige centrale SIP Trunking. Heeft u slechts 1 nummer en 2 gesprekslijnen nodig? Kies dan voor ons gunstig geprijsde ZZP pakket.

Heeft u behoefte aan meer dan 2 gesprekken en/of meer dan 1 telefoonnummer? In dat geval past ons SIP Trunking perfect. Dit is eventueel te combineren met onbeperkt bellen Nederland, of onbeperkt bellen internationaal.

Ondersteunt uw centrale geen ondersteuning voor SIP trunking onboard? Overweeg dan een ISDN-naar-VoIP converter. Deze het uw traditionele ISDN signaal om naar VoIP. U kunt dan uw huidige centrale behouden en direct overstappen op VoIP.

Redworks Blog 2

ISDN alternatieven – Hosted VoIP

Indien u niet gebonden bent aan de huidige centale, overweeg dan over te stappen op Hosted VoIP. Dit is veelal goedkoper. Hosted VoIP is ideaal voor het MKB. Een aanschaf van een centrale op locatie is niet meer nodig. Uw VoIP toestellen registreren zich direct bij onze centrale in de cloud.

U krijgt standaard een complete telefooncentrale met vele functionaliteiten. Geen aparte onderhoudscontracten meer nodig. U betaalt per werkplek, per maand. Eventueel te combineren met onbeperkt bellen Nederland of onbeperkt bellen internationaal. Bent u een kleine ondernemer/onderneming? Minder functionaliteiten nodig? Overweeg dan ons ZZP pakket.

Nummerportering: Uw recht op nummerbehoud

Telecom aanbieders moeten meewerken aan een aanvraag tot nummerportering. Dit staat in de wet. U kunt dus veilig overstappen van ISDN naar VoIP, met behoud van uw eigen nummer. Dit noemen wij een nummerportering.

Alternatief voor KPN-één

Heeft u van KPN een aanbod ontvangen voor KPN-één? Overweeg dan ook eens onze Vast-Mobiel integratie aanbieding. Met onze Vast-Mobiel integratie combineert u de voordelen van een Hosted VoIP oplossing met uw zakelijke mobiele telefonie. U profiteert dan direct van alle Hosted VoIP functionaliteiten op uw mobiel!