Darkmode moon Icon
Darkmode sun Icon
08-06-2019

Sneller zakelijk internet

Onlangs hebben wij ons netwerk van internet connectiviteit uitgebreid. Wij zijn dan ook verheugd u te kunnen melden dat door het gebruik van straatkasten wij nu op veel meer locaties in Nederland VDSL kunnen leveren zelfs glasvezel (FTTH). Met VDSL halen wij snelheden tot 100/10Mbit, met bonded VDSL tot 200/20 Mbit en met glasvezel zelfs 500/500 Mbit.

Onze zakelijke internetverbindingen zijn van de beste kwaliteit en hebben een hogere beschikbaarheid dan standaard internetverbindingen.

VoIP

Indien u de keuze maakt voor VoIP telefonie, kies dan ook voor een internetverbinding van Redworks. Hiermee bent u verzekerd van de beste voice-kwaliteit.

Uitbreiding Internetverbinding

Private verbinding

Onze internetverbindingen zijn speciaal geprepareerd, zodat het spraakgedeelte in de wijkcentrale afgesplitst wordt van het normale internetverkeer. Via een private verbinding wordt dit rechtstreeks op ons core netwerk afgeleverd, zodat u gegarandeerd de beste kwaliteit heeft. Hierdoor bent u ook beschermd tegen DDoS-aanvallen op het publieke internet, welke normaliter de VoIP verbinding ernstig kunnen beperken.