Darkmode moon Icon
Darkmode sun Icon
01-10-2020
Officewithmanydesks

Bent u op zoek naar een nieuwe oplossing voor uw zakelijke telefonie? SIP trunk is hiervoor een aanrader. In deze blog leggen wij uit wat SIP trunk is, wat de voordelen van SIP trunk zijn en wat SIP trunk bij Redworks inhoudt.

Wat is SIP trunk?

SIP staat voor ‘Session Initiation Protocol’. SIP trunk is een telefoonlijn waarbij de inkomende en uitgaande gesprekken over een internetverbinding lopen in plaats van een traditionele telefoonlijn. Een SIP trunk verbindt uw ISDN of VoIP telefooncentrale met het openbare telefoonnetwerk. Vooral voor bedrijven met meer dan 50 medewerkers is dit erg interessant.

 

Lees hier meer over SIP Trunk!

De voordelen van SIP trunk

SIP trunk biedt verschillende voordelen. Een van die voordelen is de lagere kosten. U heeft namelijk geen duur ISDN abonnement meer nodig. Hierdoor wordt bellen per minuut een stuk goedkoper, voor zowel bellen in het binnen- en buitenland.

Een ander voordeel van SIP trunk is, dat u uw eigen apparatuur kunt behouden. Eventueel kunt u door middel van een converter uw centrale netwerk koppelen met het VoIP netwerk van Redworks. Daarnaast is SIP trunk erg flexibel. U voegt makkelijk gesprekskanalen en extra telefoonnummers toe.

Workplace 1245776
Guybehinddeskonphone

Hoe werkt SIP trunking bij Redworks?

De meeste telefooncentrales zijn uitgerust met een SIP trunking Gateway voor SIP trunking en VoIP telefonie. Bij Redworks kunt u uw organisatie direct aansluiten op SIP trunking. Wanneer u een centrale zonder onboard VoIP heeft, kan dit worden omgevormd door een Patton ISDN VoIP convertor. Hierdoor maken wij SIP trunking ook mogelijk met ISDN telefooncentrales die ouder zijn dan 5 jaar en geen VoIP ondersteuning hebben. Hierdoor hoeft de huidige ISDN telefooncentrale niet vervangen te worden en behoudt u de lokale centrale functionaliteiten. 

 

Onbeperkt bellen voor een vast bedrag per maand

Met SIP trunk van Redworks kunt u onbeperkt bellen voor een vast bedrag per maand in Nederland. Daarnaast kunt u ook kiezen voor onbeperkt internationaal bellen als upgrade. Wilt u ook onbeperkt bellen voor een vast bedrag per maand? Neem dan contact met ons op!

Redworks

Redworks is een VoIP provider met zakelijke VoIP abonnementen en zakelijke mobiele abonnementen voor ZZP’ers, MKB en groot zakelijk. Wij hebben jarenlange ervaring en leveren de hoogste kwaliteit tegen een zeer scherpe prijs. Door ons eigen, geografisch redundant netwerk en een carrier-grade platform kiest u bij Redworks voor kwaliteit en zekerheid. Heeft u vragen of wilt u een offerte aanvragen? Neem dan contact op en onze specialisten helpen u graag verder! Meer weten over SIP Trunk? Lees dan hier verder!

Sticky Img