Darkmode moon Icon
Darkmode sun Icon

Bij Redworks kunnen wij een SIP Trunk verbinden aan uw ISDN of VoIP telefooncentrale met het openbare telefoonnetwerk. Maar wat betekent SIP Trunk nu eigenlijk? Dit staat voor Session Initiation Protocol. Met dit systeem kunnen wij communicatieverbindingen leggen via het internet. Dit is een ideaal alternatief op traditionele telefoonlijnen voor uw organisatie. Met Redworks als provider van SIP Trunk als telefoonlijn lopen uw inkomende en uitgaande gesprekken via uw geheel eigen internetverbinding. Dit zorgt ervoor dat bellen zowel in binnen- als buitenland een stuk goedkoper is. Hiervoor hoeft u geen nieuwe apparatuur aan te schaffen. Onze lage beltarieven per minuut vindt u in onze prijslijst. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om een vast tarief per maand te betalen. Hiermee kunt u onbeperkt bellen op ieder kanaal. Ideaal, toch?

Mogelijkheden met SIP Trunk

Kiest u voor Redworks als provider van SIP Trunk voor uw telefoonlijn? Dit biedt u naast een stabiele telefoonlijn via het internet ook een besparing op de maandelijkse kosten. Met zakelijke telefonie via SIP Trunk bespaart u tot wel de helft vergeleken met de kosten voor traditionele telefonie. Met ons als provider van SIP Trunk vervallen namelijk uw huidige kosten aan ISDN-abonnementen en netwerkkosten. Bij Redworks ontvangt u maandelijks een rekening, afhankelijk van uw abonnement en contractduur. Bij ons kunt kiezen voor een contract van 12, 24 of 36 maanden. Tekent u een contract bij Redworks? Dan komen daar geen onvoorzien hoge kosten bij op, u betaalt bij ons het bedrag waar u voor getekend heeft.

Redworks 088-nummer

Meer dan alleen een SIP Trunk provider

Naast dat wij uw provider zijn op het gebied over SIP Trunk als telefoonlijn, bieden wij u meer diensten. Deze zijn erg uiteenlopend. Denk bijvoorbeeld aan: hosted VoIP, vaste telefonie op mobiel en zakelijk internet. Met deze selectie aan diensten helpen wij u op ieder vlak dat te maken heeft met altijd en overal bereikbaar zijn. Dit doen we op de voordeligste wijze die wij u te bieden hebben.

Redworks Redworks Gooit De Reddingsboei Voor Voice Over Ip Bellen

Meer weten over Redworks als SIP Trunk provider?

Bent u enthousiast geworden over de mogelijkheden met Redworks als provider van een SIP Trunk telefoonlijn? Neem dan contact met ons op. Belangrijk om te weten is dat wij onze diensten aanbieden aan bedrijven met minimaal 5 werkplekken. Heeft u er minder, maar bent u wel enthousiast geworden? Bekijk dan onze pagina over diensten voor ZZP’ers. Ook voor uw bedrijf zijn er mogelijkheden! Heeft u nog vragen over SIP Trunk of een van onze andere diensten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij beantwoorden uw vragen graag!

Offerte aanvragen

Geïnteresseerd in onze SIP Trunk oplossingen? Vul dan direct onderstaand formulier in en zij zullen z.s.m. contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

    Velden met een * zijn verplicht