Darkmode moon Icon
Darkmode sun Icon

Telefooncentrale in de cloud

Functioneert de huidige telefooncentrale van uw organisatie niet meer naar wens? Voor bedrijven is niets belangrijker dan altijd en overal bereikbaar zijn. Denk daarom eens aan een overstap naar een telefooncentrale in de cloud. Dit noemen we ook wel hosted VoIP. Bij Redworks voorzien we onder andere diverse MKB-organisaties van telefooncentrales in de cloud. Met hosted VoIP heeft u nergens meer omkijken naar, want wij houden alles up-to-date voor u.

Voordelen van een telefooncentrale in de cloud

Een telefooncentrale in de cloud kent meerdere fijne voordelen:

  • Altijd en overal bereikbaar: Op kantoor of op uw mobiel, iedereen kan u bereiken. Dé perfecte oplossing als uw werknemers veel onderweg zijn of op diverse locaties werken. Is er (mobiel) internet aanwezig? Dan werkt uw bedrijfsnummer.
  • Lage kosten: U betaalt een vast bedrag per maand en zit niet langer vast aan een duur abonnement. Ook facturen voor updates, licenties en supportkosten zijn verleden tijd.
  • Efficiënt en functioneel: In uw eigen portaal ziet u uw verbruik en gesprekken en kunt u statistieken opvragen om prestaties te monitoren. Daarnaast kunt u de diverse functies aan- en uitzetten, toevoegen of wijzigen.
Redworks Stock Img 5 (1) Redworks Stock Img 5 (1)

Diverse mogelijkheden

Wij bieden drie abonnementsvarianten voor een telefooncentrale in de cloud:

Bij het standaard abonnement betaalt u per minuut voor het bellen, bij de onbeperkt NL variant belt u onbeperkt naar vaste en mobiele nummers binnen Nederland en bij de onbeperkt internationaal variant belt u onbeperkt naar 89 voordeellanden.

U kunt overstappen met behoud van uw eigen telefoonnummer en een telefooncentrale in de cloud is heel goed schaalbaar. Begin bijvoorbeeld met een paar toestellen en breid later uit. Houd er rekening mee dat hosted VoIP beschikbaar is vanaf 5 werkplekken.

Overige diensten

Naast een telefooncentrale in de cloud kunt u ons ook inschakelen voor SIP Trunk en mobiele telefonie. Een SIP Trunk verbindt uw ISDN of VoIP telefooncentrale via uw eigen internetverbinding met het openbare telefoonnetwerk. SIP staat voor Session Initiation Protocol en wordt gebruikt om communicatieverbindingen tot stand te brengen. Grotere bedrijven kiezen hier vaak voor in plaats van de traditionele ISDN telefoonlijnen.

Met onze VaMo-optie belt u altijd vanaf hetzelfde vaste nummer, zowel met uw vaste als uw mobiele telefoon. U bent ook altijd op dat nummer bereikbaar. U kunt overstappen met behoud van uw huidige telefoonnummer.

Meer weten?

Heeft u nog vragen over het maken van de overstap naar een telefooncentrale in de cloud of een van onze andere diensten? Laat het ons weten! We komen graag met u in contact om onze diensten verder toe te lichten.

Offerte aanvragen

Wilt u een offerte aanvragen voor uw telefooncentrale in de cloud? Vul dan onderstaand formulier in en wij zullen u zo spoedig mogelijk voorzien van antwoord!

    Velden met een * zijn verplicht