Darkmode moon Icon
Darkmode sun Icon

De toekomst van zakelijke telefonie

Veel ondernemers en medewerkers spenderen tegenwoordig veel tijd achter hun computer om hun dienst of product zo goed mogelijk aan de man te brengen. Dit vergt veel tijd en inspanning. Daarom dragen we bij Redworks graag ons steentje bij om ervoor te zorgen dat de ondersteunende diensten die werkzaamheden stroomlijnen. In het bijzonder het stroomlijnen en verbeteren van de telefonie. De sleutel van deze verbetering is Voice over IP bellen, ofwel VOIP.

Wat is VoIP?

Voice over Internet Protocol is een vorm van telefonie die gebruik maakt van een internetverbinding. Je belt dus niet via de ouderwetse ISDN- of analoge lijn, maar over het internet. Het is te zien als de middenweg tussen digitaal bellen via diensten als Skype, Teams of Google Meet en analoog bellen. U gebruikt namelijk wel uw laptop of desktop om een belletje te plaatsen, waarna deze data via het telefoonnetwerk wordt overgebracht naar de andere kant van de lijn.

Redworks Hackers hacken VoIP telefonie

Waarom VoIP bellen?

U gebruikt nu gewoon uw telefoon. Waarom zou u moeten overstappen op een complex systeem als dat naar behoren  werkt? Dat is een zeer begrijpelijke vraag. VoIP bellen brengt veel verborgen voordelen met zich mee. 

Het voornaamste dat we graag willen overbrengen is dat Voice over IP bellen sneller is dan analoog bellen en helderder is dan digitaal bellen. Bovendien zijn de tarieven voor VoIP bellen lager dan de traditionele tegenhanger. Dit heeft ermee te maken dat alleen een internet serviceprovider nodig is voor het opzetten van VoIP telefonie. Naast deze voordelen zijn er veel onderliggende positieve punten zoals:

Flexibiliteit. Waar we veel praten over het bellen via de computer met VoIP, is het uiteraard alsnog mogelijk om te bellen via een mobiele telefoon, zolang deze internetverbinding heeft. Bovendien heeft het gebruik van een internetverbinding de bijwerking dat elk telefoonnummer altijd werkt, ongeacht in welk land u uzelf bevindt, ook buiten de EU. 

Schaalbaarheid. In groeiende bedrijven is het gebruik van VoIP ideaal. Ongeacht de grootte van het team of de verwachte groei, er hoeven geen extra toestellen of verbindingen worden gekocht. Daarnaast is het binnen de instellingen van Voice over IP bellen mogelijk om meerdere apparaten tegelijk te bereiken, waardoor conference calling een fluitje van een cent wordt.

0800 nummer aanvragen Sip Trunking Van Redworks Is Goed Voor Het Spaarvarken

Hoe u kunt overstappen op Voice over IP bellen

Bij Redworks nemen wij de overstap van zakelijke telefonie naar de toekomst van internetbellen voor onze rekening. Snel, professioneel en foutloos.

We beginnen met het opstellen van een maatwerk telefonieoplossing. Hierin nemen wij u mee door de mogelijkheden van Voice over IP bellen, welke behoeften uw bedrijf heeft en hoeveel deze diensten mogen kosten. Zo kunnen wij tijdens de verhuizing van de nummers ook uw huidige nummer behouden. Dan hoeft u uw klanten niet te attenderen op een nummerwijziging.

 Het enige wat u dan nog moet doen is een opzeggingsbrief sturen naar uw huidige provider met het verzoek om het nummer te verhuizen en de opzegging goed te keuren. Dan bent u gelijk af van die torenhoge telefoniekosten.

Vervolgens wordt de bestelde apparatuur uit de offerte geconfigureerd en getest op onze locatie en daarna geleverd aan de klant. Wij zorgen voor een probleemloze oplevering van onze zakelijke telefonie.

Redworks Redworks Gooit De Reddingsboei Voor Voice Over Ip Bellen

Contact met Redworks

Voice over Internet Protocol bellen is complexe stof die niet altijd even behapbaar is. Wat we wel concreet kunnen overbrengen is een verbeterde verbinding, lagere kosten en verhoogde mate van flexibiliteit binnen groeiende bedrijven. Heeft u vragen omtrent het overstappen of het gebruiken van Voice over IP? Neem dan direct contact op met onze experts. Zij staan u graag te woord om uw vragen te beantwoorden.

Neem vandaag nog contact op voor VoIP bellen!