Darkmode moon Icon
Darkmode sun Icon

VoIP 3CX

Kunnen uw werknemers productief flexwerken met behulp van spraakapps op hun smartphone, zoals 3CX met een VoIP-verbinding? Wilt u op afstand vergaderen via web conferenties zonder apps? Of wilt u liever klanten te woord staan via live chat op uw website? Met de telefooncentrale van 3CX is dat en nog veel meer mogelijk! U kiest met 3Cx voor een lokale telefoonoplossing op Windows of Linux via VoIP, waardoor u alle keuzevrijheid heeft. Ook kunt u kiezen voor implementatie in uw eigen Cloud account of door 3CX gehost VoIP-telefonie. Waar uw keuze ook voor valt, Redworks verzekert u van een gebruiksvriendelijke service met een minimum aan beheertaken. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan een kijkje tussen onze diensten!

Deze oplossing in het kort!

We snappen dat alles rondom telefonie oplossingen soms lastig te begrijpen is en daarom helpen we u daar graag een handje bij, zodat u door de bomen het bos blijft zien. Kort gezegd houdt VoIP 3CX het volgende in:

  • Softwarematige IP-telefoniecentrale
  • Lokaal of in de Cloud
  • Eenvoudig in beheer
  • Kostenbesparend
  • Unified Communications functies
  • Schaalbare oplossing
  • Inclusief VoIP-client voor iOS en Android
0800 nummer aanvragen Redworks Machine To Machine

VoIP 3CX lokaal of in de Cloud

Wist u dat een van de voordelen van VoIP 3CX is, dat u zelf de touwtjes in handen heeft over de keuze van installatie van de telefooncentrale. Kiest u voor lokale installatie? Dan draait de software of een bestaande server of op een mini-pc. Gaat uw voorkeur uit naar het werken in de Cloud? Geen probleem! Host dan zelf 3CX bij de gewenste provider. Een ander voordeel van 3CX is, dat het zich kenmerkt door eenvoudige installatie, waardoor het systeem in slechts tien minuten al klaar voor gebruik is. Waar u de software ook installeert, u zult te allen tijde de volledige controle over het systeem behouden. Met een overzichtelijke beheerconsole beheert u alle aangesloten IP-telefoons en kunt u gemakkelijk en snel verschillende updates installeren.

Redworks Stock Img 37 Niet Alleen Voor Wat Is Een Sip Trunk?

Maak kennis met VoIP 3CX en meer!

Wist u dat u niet alleen voor VoIP 3CX bij ons terecht kan? Ons assortiment is breder dan dat! Onze experts stropen graag hun mouwen voor u op om de perfecte oplossing voor u te vinden. Mocht u op zoek zijn naar mobiele, telefoon- of internetoplossingen. Dan bent u bij Redworks aan het juiste adres. Schroom niet om contact met ons op nemen. In het geval van vragen over een van onze diensten, dan staan we u graag te woord.

Offerte aanvragen

Direct een offerte aanvragen voor VoIP 3CX? Geen probleem! Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

    Velden met een * zijn verplicht