Darkmode moon Icon
Darkmode sun Icon

Wilt u zakelijk telefoneren op de meest ideale én voordelige manier? Dan is een zakelijk VoIP abonnement de oplossing voor uw onderneming! Door onze ervaring en ons eigen zakelijke VoIP-netwerk kunnen wij uw wensen naadloos in beeld brengen. Bij VoIP telefoneert u via het internet. Dit is zelfs mogelijk met uw mobiele bedrijfsnummer. Zo bent u altijd en overal bereikbaar! Wilt u graag overstappen naar VoIP maar niet van telefoonnummer wisselen? U kunt bij ons overstappen naar VoIP met nummerbehoud.

Wat is een zakelijk VoIP abonnement?

Kiest u voor een abonnement bij Redworks voor zakelijke VoIP? Dan bent u verzekerd van een online telefoonnetwerk op maat. Aan de hand van uw wensen, voorzien wij u van al uw benodigdheden. Op basis van uw wensen kunt u een pakket kiezen, op basis hiervan betaalt u een maandelijks bedrag. Zonder onverwachte of extra kosten. Niet ieder toestel is geschikt voor een VoIP-netwerk. Is uw huidige toestel dit niet? Dan zult u een nieuw bedrijfstoestel aan moeten aanschaffen. Deze toestellen zijn toe te voegen aan uw VoIP abonnement bij Redworks.

Redworks 088-nummer

Mogelijkheden met een zakelijk VoIP abonnement

De mogelijkheden met VoIP zijn uiteenlopend, maar de mooiste van allemaal? Onbeperkt en overal kunnen bellen. Het houdt niet op binnen Nederland, want met VoIP kunt u ook internationaal bellen! Dit is bij Redworks wel 75% goedkoper dan elders. Heeft u interesse in een zakelijk VoIP abonnement? Onze zakelijke abonnementen bieden wij aan voor bedrijven vanaf vijf werkplekken. Heeft uw onderneming minder werkplekken, maar heeft u wel interesse? Dan verwijzen wij u graag door naar onze pagina over VoIP voor ZZP’ers. Wij bieden u verschillende contracten aan, zo kunt u kiezen voor een contract van 12, 24 of 36 maanden.

Redworks Redworks Gooit De Reddingsboei Voor Voice Over Ip Bellen

De zakelijke oplossingen van Redworks

Naast dat u bij ons een zakelijk VoIP abonnement kunt afsluiten, bieden wij u meer diensten aan. Onze diensten zijn erg uiteenlopend. Denk aan: SIP Trunk, zakelijk mobiel en zakelijk internet. Met deze diensten helpen wij u op ieder vlak dat te maken heeft met bereikbaar zijn. Dit op de voordeligste wijze.

Cloud telefooncentrale Beveiligd thuiswerken

Bent u enthousiast geworden?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor een zakelijk VoIP abonnement bij Redworks? Dan kunt u gerust contact met ons opnemen, wij beantwoorden graag al uw vragen! Wilt u direct een abonnement afsluiten? Vraag dan een offerte aan met onderstaand formulier.

Offerte aanvragen

Enthousiast geworden over onze zakelijke VoIP abonnementen? Vul dan onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.

    Velden met een * zijn verplicht