Darkmode moon Icon
Darkmode sun Icon

VoIP abonnement bij Redworks

U heeft maar één kans om een ​​goede eerste indruk te maken. Daarom is het belangrijk om uzelf op een professionele manier te presenteren. Bij Redworks bieden wij een VoIP abonnement aan voor zzp’ers en het mkb. De meeste ondernemers zijn veel onderweg. Met managed VoIP voor zzp’ers kiest u altijd en overal een vast nummer. Onze managed VoIP voor zelfstandige ondernemers zorgt ervoor dat uw klanten altijd de beste toegang tot u hebben, waar u ook bent. Wilt u uw huidige nummer behouden? U kunt dan zorgeloos overstappen op hosted VoIP voor zzp’ers met nummerbehoud. Meer weten over het VoIP abonnement van Redworks? Lees hieronder meer over Redworks en onze diensten.

Hoe werkt het VoIP abonnement bij Redworks?

Hoe werkt het overstappen naar een VoIP abonnement van Redworks? Redworks regelt voor uw bedrijf een snelle en professionele overstap naar zakelijk bellen. Eerst ontwikkelen wij op maat samen met u een telefonieoplossing, waarbij we u adviseren over mogelijkheden en kosten. U kunt ook overstappen met behoud van uw huidige nummer. Dit noemen we nummerportering. Na de offerte en orderbevestiging regelen wij tijdig uw nummeroverdracht. Hierna dient u zelf een opzegbrief te sturen naar uw huidige aanbieder, een mobiel nummer op te vragen en de opzegging goed te keuren. De uit de offerte bestelde apparatuur wordt vervolgens op onze locatie geconfigureerd en getest voordat deze bij de klant wordt afgeleverd. Wij zorgen voor een probleemloze bezorging van onze zakelijke
gesprekken.

Benieuwd naar het VoIP abonnement en wilt u onze dienstverlening eerst testen voordat u deze bestelt? Dat kan! We bieden u een week lang de mogelijkheid om gratis de gesprekskwaliteit te testen. Dit is geheel kosteloos en vrijblijvend. U dient wel eerst een offerte bij ons aan te vragen, alvorens u deze dienst kunt testen. Ook dit is kosteloos en vrijblijvend. Vul hier het formulier in om een test account aan te vragen.

085 nummer aanvragen Wat Is Een Sip Trunk?

De oplossingen bij Redworks

Redworks levert kwalitatieve zakelijke telecomdiensten aan overheid en bedrijfsleven. Met haar hoogwaardige telecomnetwerk profiteren organisaties van hoge kostenbesparingen. Redworks is een onafhankelijke provider die samenwerkt met partners in de ICT-branche. Redworks is ook partner in diverse telecomprojecten en aanbestedingen. Redworks richt zich op zakelijk bellen met zakelijke telecomoplossingen voor organisaties vanaf 5 medewerkers. Hieronder valt de inventarisatie van de telecomservice, behoeften op klantlocatie en advies in telecomservices. Zakelijk vast bellen op basis van Voice over IP is beschikbaar in 3 premium VoIP-diensten:

Redworks Stock Img 5 Service Redworks

Offerte aanvragen

Vraag hier een offerte aan voor uw VoIP abonnement. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken!

    Velden met een * zijn verplicht