Darkmode moon Icon
Darkmode sun Icon

Met VoIP als uw zakelijke telefoonlijn profiteert u van verschillende gemakken. Door onze ervaring en ons eigen zakelijke VoIP-netwerk voorzien we bij u bij Redworks van het allerbeste. Zo bieden wij u een telefooncentrale vanuit de cloud. Daarnaast houden wij de techniek up-to-date. Met een zakelijke VoIP provider bent u voorzien van een telefoon via het internet. Dit is zelfs mogelijk met uw mobiele bedrijfsnummer. Zo zijn u en uw medewerkers altijd bereikbaar! Dit is de ideale oplossing voor collega’s die veel onderweg zijn. Wij richten ons met onze all-in-one oplossingen op de hosted VoIP-telefonie-markt. Hier zijn wij erg trots op.

Wat is een zakelijk VoIP-netwerk?

Wat houdt een VoIP-netwerk precies in? Dit is een online telefoonnetwerk op maat voor uw bedrijf. Zo kunnen wij u voorzien van al uw benodigdheden. Dit allemaal voor een afgesproken maandelijks bedrag. Indien uw huidige telefoon niet geschikt is voor VoIP zult u een nieuw bedrijfstoestel moeten aanschaffen. Dit kunt u direct toevoegen bij het aanschaffen van uw VoIP-abonnement bij Redworks. U betaalt bij ons dus geen onderhoudskosten of onverwacht hoge kosten. Klinkt goed, toch? Wilt u graag wisselen naar een zakelijke VoIP provider en uw huidige telefoonnummer behouden? Dit is ook mogelijk bij Redworks. Bekijk voor meer informatie hierover onze nummerbehoud-pagina.

Redworks 3cx Telefonie

Mogelijkheden met VoIP

Wij bieden u als zakelijk VoIP provider een hoop mogelijkheden. De mooiste van allemaal? Onbeperkt en overal bellen. Ook internationaal! Internationaal bellen is bij Redworks 75% goedkoper dan elders. Zakelijke VoIP bieden wij aan bedrijven met minimaal vijf werkplekken. Bent u enthousiast geworden, maar heeft u minder werkplekken? Ook dan zijn er mogelijkheden! Wij verwijzen u graag door naar onze pagina over VoIP voor ZZP’ers. Wij bieden verschillende contracten aan. Zo kunt u kiezen voor een contractduur van 12, 24 en 36 maanden.

Redworks Stock Img 37 Wat Is Voip Telefonie?

Meer over Redworks?

Redworks biedt u meer mogelijkheden. Wij hebben uiteenlopende diensten voor u op een rij weten te zetten. Hosted VoIP, SIP Trunk, mobiel, internet en telefoonnummers. Wilt u meer weten over Redworks als uw zakelijke VoIP provider? Wij spreken graag de mogelijkheden met u door. Ook zijn wij bereikbaar voor uw vragen. Neem dan contact met ons op. Redworks doet meer voor uw organisatie.