Business telephony, business mobile telephony & business internet

Redworks provides superior business telecom services to government and businesses. With its high-quality telecom network, organizations benefit from high cost savings.
Redworks is an independent provider that collaborates with its ICT industry partners .
Redworks is also a partner in various telecom projects and tenders.

Redworks richt zich op zakelijk bellen met zakelijke telecom oplossingen voor organisatie vanaf 5 medewerkers. Hieronder valt de inventarisatie van de telecom service, behoeften op klantlocatie als ook een advies in telecom services. Zakelijk vast bellen op basis van Voice over IP is beschikbaar in 3 premium VoIP services:
Partner in Suit

B2B Telecom Services

Telecom diensten afgestemd op de zakelijke behoeften van onze klanten. Goedkoper bellen, maar zonder in te leveren op functionaliteit.

Zakelijke internet verbindingen

Telecom diensten van Redworks worden bij voorkeur geleverd i.c.m. zakelijk internet van Redworks. Dit zijn zakelijke internet verbindingen waarbij de telefonie via een privaat netwerk geschakeld wordt. Hiermee bent u verzekerd van maximale gesprekskwaliteit en veiligheid. Deze zakelijke DSL verbindingen of zakelijke glasvezel verbindingen zijn geschikt voor regulier internet, alsmede VoIP telefonie. Zakelijk internet is al beschikbaar vanaf € 35,- per maand.

Hoogwaardig netwerk

Redworks beschikt over een meervoudig- en geografisch redundant uitgevoerd netwerk, om u maximale uptime to garanderen.

Experts @ Work

Redworks medewerkers zijn goed opgeleide technici met jarenlange ervaring. Zij begrijpen of vraagstukken als geen ander en kunnen u te allen tijde voorzien van een eerlijk en gepast advies.
Onze Zakelijke Helpdesk is beschikbaar op werkdagen van 09:00 tot 17:00. Voor spoedeisende situaties zijn wij 24/7/365 bereikbaar op ons storingsnummer.

Overstappen met nummerbehoud

U kunt ook overstappen met behoud van uw huidige nummer. Dit noemen wij een nummerportering.
Op voipvergelijk.com kunt u een aantal telecom aanbieders vergelijken met Redworks. Redworks richt zich met all-in-one oplossingen voor een scherp tarief op de hosted VoIP telefonie markt. U hoeft dus niet voor elke aparte functionaliteit extra kosten te betalen. Het zit er allemaal standaard in. Vergelijk ook de internationale beltarieven van Redworks; deze zijn gemiddeld 75% goedkoper dan elders.
Vergelijk Redworks als aanbieder van VoIP telefonie
Vergelijk beltarieven voor nationaal en internationaal zakelijk bellen
Heeft u vragen of wilt u een offerte opvragen?
Redworks levert zakelijke telefoons ter ondersteuning van haar telefonie services. Onze zakelijke telefoons van enkel A-merken zijn duurzaam en energiezuinig. Deze bieden garantie op de kwaliteit van onze telecom service. De meeste zakelijke telefoons zijn Plug & Play en zijn volledig geautomatiseerd te installeren. Dit betekent dat de zakelijke telefoon compleet met telefonie functies worden opgestuurd. Installatie kosten zullen miniem zijn, omdat de zakelijke telefoons vrij makkelijk geplaatst kunnen worden. In onze webshop kunt u zakelijke telefoon merken bekijken.