Onbeperkt bellen met VoIP

U belt veel, en betalen per minuut is toch wel erg duur?

Of u heeft periodes waarin u een hoger belvolume heeft, maar wilt graag stabielere maandelijkse kosten?

Kies dan voor onbeperkt bellen! U betaalt dan een vast bedrag per maand, en kunt onbeperkt bellen naar een hoop bestemmingen.

Onbeperkt bellen is mogelijk i.cm. het ZZP Pakket”, het Hosted PBX VoIP pakket voor MKB en SIP Trunk
callcenter

onbeperkt bellen zzp hosted voip

onbeperkt bellen mkb hosted voip

onbeperkt bellen enterprise sip trunk

Heeft u vragen of wilt u een offerte opvragen?

Voorwaarden

Geen starttarief

Er is geen starttarief of minuuttarief van toepassing op alle gesprekken naar Nederlandse vaste en mobiele nummers.

Gratis nummers

U belt ook gratis naar 085, 088, 14xy, 116xyz nummers.

Betaal- en servicenummers

Bellen naar betaal- en servicenummers (zoals 090x, 066, 0676, 084, 087, 18xy, etc) is niet inbegrepen in het onbeperkt bellen abonnement.

Bellen naar buitenland of sateliet

Met de variant Onbeperkt Bellen Nederland wordt het bellen naar het buitenland (m.u.v. Onbeperkt Bellen Wereld) of satelliet niet uit bundels betaald.

Fair use policy

Op “Zorgeloos bellen”is een Fair Use Policy van toepassing om misbruik tegen te gaan. De aanbieding is geschikt voor bedrijven die willen besparen op vast en mobiel bellen, maar binnen normaal tot intensiever verbruik.  Vraag naar de voorwaarden.

Hoger verbruik

Indien uw verbruik vaak hoger is dan de Fair Use Policy dan passen wij uw vaste maand abonnementen niet aan op uw overschrijding. U heeft te allen tijde inzicht in uw verbruik via uw online klantportaal.

Tegoeden delen

Standaard deelt u uw maand tegoeden met collega’s. Gaat u buiten de Fair Use Policy dan kunt u zonder meerprijs gebruik maken van de niet-gebruikte tegoeden van uw collega’s of werkplekken. U ontvangt geen notificatie E-Mail hierover.

Beperkte gesprekskanalen

In tegenstelling tot het losse Hosted VoIP of SIP trunk abonnement met een onbeperkt aantal gesprekskanalen, wordt het aantal gesprekskanalen nu beperkt:
• Hosted VoIP: het maximum aantal beschikbare gesprekskanalen voor de klant is gelijk aan het aantal werkplekken of toestellen. Voorbeeld: een klant met 8 toestellen heeft in totaal 8 in komende of uitgaande gesprekskanalen. Per toestel kunnen tot maximaal 2 gelijktijdige uitgaande gesprekken worden opgezet.
•SIP Trunk: U bestelt “Zorgeloos bellen” op basis van het aantal gewenste gesprekskanalen. U kunt dit zelf bepalen. Het totaal aantal gesprekskanalen (inkomend + uitgaand) zal niet hoger zijn dan het aantal bestelde kanalen.

Geen mix mogelijk

Er is geen mix mogelijk van “Zorgeloos bellen” voor Hosted VoIP i.c.m. SIP Trunk.