Telefoonnummer in Buenos aires, Argentinie voor MKB en groot zakelijk

Doet u veel zaken in Argentinie? Dan is het wellicht handig om een Geografisch in Argentinie te nemen. Hiermee kunnen klanten in Argentinie u bellen op uw lokale telefoonnummer. Dit versterkt uw internationale imago en betrouwbaarheid. Daarbij zijn sommige culturen sterk geënt op regionaal zakendoen.

Globe

+54

Uw eigen Geografisch nummer in Buenos aires.

Bestel vandaag nog uw eigen Geografisch nummer in Buenos aires, Argentinie.
U kunt dan direct inkomende oproepen ontvangen op uw eigen nummer met netnummer (011). Deze inkomende oproepen kunt u dan direct doorsturen naar uw eigen centrale (i.c.m. SIP Trunk) of onze Hosted VoIP telefooncentrale.

Uitgaande oproepen met uw Geografisch nummer in Buenos aires.

Met onze SIP Trunk of onze Hosted VoIP telefooncentrale kunt u ook uitgaande oproepen maken met als nummerweergave uw Geografisch nummer in Buenos aires, Argentinie.

Voorwaarden voor een Geografisch nummer in Buenos aires.

De wetgever in Argentinie stelt mogelijk voorwaarden aan een eigen Geografisch nummer in Buenos aires, Argentinie. U dient aan alle voorwaarden te voldoen. Het is niet mogelijk een Geografisch nummer in Buenos aires, Argentinie aan te vragen indien u niet aan alle voorwaarden kunt voldoen.
Heeft u vragen of wilt u een offerte opvragen?

Voorwaarden

  • De wetgever in Argentinie stelt geen eisen aan lokale aanwezigheid of registraties. Het is dus niet nodig dat u een vestiging heeft in Argentinie.
  • Wij hebben deze nummers momenteel helaas niet op voorraad. Hou rekening met langere verwerkingstijd.