Telefoonnummer in Nantes, Frankrijk voor MKB en groot zakelijk

Doet u veel zaken in Frankrijk? Dan is het wellicht handig om een Geografisch in Frankrijk te nemen. Hiermee kunnen klanten in Frankrijk u bellen op uw lokale telefoonnummer. Dit versterkt uw internationale imago en betrouwbaarheid. Daarbij zijn sommige culturen sterk geënt op regionaal zakendoen.

Globe

+33

Uw eigen Geografisch nummer in Nantes.

Bestel vandaag nog uw eigen Geografisch nummer in Nantes, Frankrijk.
U kunt dan direct inkomende oproepen ontvangen op uw eigen nummer met netnummer (02). Deze inkomende oproepen kunt u dan direct doorsturen naar uw eigen centrale (i.c.m. SIP Trunk) of onze Hosted VoIP telefooncentrale.

Uitgaande oproepen met uw Geografisch nummer in Nantes.

Met onze SIP Trunk of onze Hosted VoIP telefooncentrale kunt u ook uitgaande oproepen maken met als nummerweergave uw Geografisch nummer in Nantes, Frankrijk.

Voorwaarden voor een Geografisch nummer in Nantes.

De wetgever in Frankrijk stelt mogelijk voorwaarden aan een eigen Geografisch nummer in Nantes, Frankrijk. U dient aan alle voorwaarden te voldoen. Het is niet mogelijk een Geografisch nummer in Nantes, Frankrijk aan te vragen indien u niet aan alle voorwaarden kunt voldoen.
Heeft u vragen of wilt u een offerte opvragen?

Voorwaarden

  • De wetgever in Frankrijk vereist dat u een lokaal adres heeft in Nantes, Frankrijk
  • U dient bewijs te overleggen dat u fysiek gevestigd bent in Nantes, Frankrijk. Denk bijvoorbeeld aan een kopie van een energie nota, of huurcontract.
  • Wij hebben deze nummers momenteel op voorraad!