Telefoonnummer in Lima, Peru voor MKB en groot zakelijk

Doet u veel zaken in Peru? Dan is het wellicht handig om een Geografisch in Peru te nemen. Hiermee kunnen klanten in Peru u bellen op uw lokale telefoonnummer. Dit versterkt uw internationale imago en betrouwbaarheid. Daarbij zijn sommige culturen sterk geënt op regionaal zakendoen.

Globe

+51

Uw eigen Geografisch nummer in Lima.

Bestel vandaag nog uw eigen Geografisch nummer in Lima, Peru.
U kunt dan direct inkomende oproepen ontvangen op uw eigen nummer met netnummer (01). Deze inkomende oproepen kunt u dan direct doorsturen naar uw eigen centrale (i.c.m. SIP Trunk) of onze Hosted VoIP telefooncentrale.

Uitgaande oproepen met uw Geografisch nummer in Lima.

Met onze SIP Trunk of onze Hosted VoIP telefooncentrale kunt u ook uitgaande oproepen maken met als nummerweergave uw Geografisch nummer in Lima, Peru.

Voorwaarden voor een Geografisch nummer in Lima.

De wetgever in Peru stelt mogelijk voorwaarden aan een eigen Geografisch nummer in Lima, Peru. U dient aan alle voorwaarden te voldoen. Het is niet mogelijk een Geografisch nummer in Lima, Peru aan te vragen indien u niet aan alle voorwaarden kunt voldoen.
Heeft u vragen of wilt u een offerte opvragen?

Voorwaarden

  • De wetgever in Peru stelt geen eisen aan lokale aanwezigheid of registraties. Het is dus niet nodig dat u een vestiging heeft in Peru.
  • Wij hebben deze nummers momenteel helaas niet op voorraad. Hou rekening met langere verwerkingstijd.